Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsot adni a lentikkel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szaisztok.30 éves teljesen szűz átlagos biszex srác vagyok. Több oka van annak amiért nem voltam senkivel még, egy része megoldodni látszik, viszont a kérdésem akövetkezőkkel kapcsolatos.
Vágyom arra hogy végre valakivel együt lehessek, vágyom a gyengédségre, a szerelemre, viszont mivel nem volt soha semmilyen kapcsolatom, így nem tudom azt elképzelni hogy hogy tudnék bárkivel is együt élni, de még azt sem hogy járjunk. Az egyészakás kalandok vonzóak, de nem hinném hogy menne mert hiányzik belőle a szeretet. Szóval folyamatosan örlödöm a 2 dolog között. Szeretném ha szeretnének és én is szerethetnék valakit, de közben egész életemben "egyedül" voltam így nem tudom hogy müködne e egy kapcsolat. Plusz hát nem sok önbizalmam van a tapasztalatlanságom miatt. Ezek a dolgok miatt félek bármibe is belevágni. Tudtok valamilyen tanácsot adni?
Hogy vagy biszex, honnan tudod hogy az mi, ha még szűz vagy? Először erre kéne válasz.
2021. febr. 18. 02:51
2/8 anonim válasza:
En 38 vagyok sose voltam senkivel de tudom mirol fantáziálok
2021. febr. 18. 03:48
3/8 anonim válasza:
Ha gondolod kérdező írj, szívesen ismerkedem. :)
2021. febr. 18. 10:10
4/8 A kérdező kommentje:
Igaz hogy nem voltam senkivel, de azzal tisztában vagyok hogy mindkét nem vonz a szex terén. Van amikor erről fantáziálok van amikor arról. De öszintén szólva az elsőt mindig pasival képzeltem el. Lehet azért mert neki is az van ami nekem és igy azért mégis csak van valami fogalmam arról hogy hogy is vágjak bele a dologba. :) Persze ez csak elmélet. Plusz ez megint csak egy gondolat, de lehet hogy hamarabb futok össze egy olyan pasival akinek ugyan olyan új dolog ez a saját nemével mint nekem általában. A lényeg az hogy nagyon szégenlem ezt hogy még nincs semmiben tapasztalatom. Valamiért az jár minfig a fejemben hogy egy 30as nő már inkább egy normális kapcsolatra vágyik amit én elsőre nem tudnék megadni és ezzel nem akarok csalódást okozni.
2021. febr. 18. 10:26
5/8 anonim válasza:
Nem kell szégyenleni,hogy szűz vagy.Sok hozzád hasonló ember van.A 30
még fiatal.Inkább a szex vonalon keress partnert.A szelem nagyon bonyolult
dolog.Persze,lehet,hogy össze futsz valakivel aki szerelmes tipus.
Próbálkozz!Ismerkedj!Anélkül nem megy.
2021. febr. 19. 00:44
6/8 A kérdező kommentje:
Igen rajta vagyok az ügyön, csak persze azért a félelem a beégéstöl bennem van.
2021. febr. 19. 00:46
7/8 sandrisbp válasza:
Szerintem fiúval ismerkedj elsőre valamelyik partnerkeresőn vagy akár itt, mert egy sráccal, ha megvan a kellő szimpátia és külsőleg is vonzónak találjátok egymást, komolyabb előzetes elkötelezettség nélkül is könnyen összejöhet egy gyengéd szex, vagy egy közös hoki egymásnak, ami neked tapasztalatot ad (amire szükséged van) és nem is érzelemmentes (persze, ettől lehet, hogy az az érzelem a másik srác részéről csak egy éjszakán át fog tartani). Utána, ha már nem vagy teljesen szűz (oké. szerintem ebben az értelemben a szüzesség elvesztése nem a dugáson múlik), szerintem lánnyal is könnyebben fog menni és bátrabb leszel.... azt az első fiús dolgot meg felfoghatod megkésett kamaszkori kísérletnek is, ha mégis arra jönnél rá, hogy ez nem a te világod. Elvégre nagyon sok hetero srác masztizik együtt a haverjával vagy a haverjaival kamaszként, és sokan kiverik egymásnak is - ez nem olyan nagy ügy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!