Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valami gond van velem vagy csak a bezártság teszi ezt?
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy kérdező ?
Szerintem ez a bezártság miatt van, ezer hülyeségre gondol ilyenkor az ember, aminek semmilyen reális alapja nincsen.
Akkor meg főleg nincs miért aggódnod, dolgoznak a hormonjaid. Volt gimiben egy fiú osztálytársam, én már akkor nyíltan bi voltam, és miután ezer csaj utasította vissza, majdnem sírva mondta nekem, hogy nem tudja meleg-e. Tudtam, hogy nem az, de ő utána évekig ezen volt, hogy mi van ha meleg, lépni sosem lépett, kivárt.
Azóta már lassan négy éve kapcsolatban van egy csinos lánnyal, semmi problémája nincsen.
Ennyi idősen minden izgatja a fiúk fantáziáját, nem kell megijedni. Senki sem nagyon meleg meg nagyon hetero. Hallottál már a Kinsey skáláról? Érdemes utána olvasnod szerintem.
Hagyjuk már ezt a hülyeséget... aki full heteró, az sem tizenévesen, sem csalódottságból, sem unalomból nem fog felizgulni azonos neműre, sőt, kifejezetten taszítja.
Nem vagy meleg, nem vagy "full" biszex, enyhén az vagy, és ennyi. Nincs ezzel semmi baj, sőt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!