Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi lányok! Ti maszturbáláskor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi lányok! Ti maszturbáláskor általában pasikról vagy nőkről fantáziáltok?

Figyelt kérdés

És van valami visszatérő fantázia vagy állandó szereplő? Vagy inkább alkalom szüli, hogy mikor hogyan alakul?

25/B/N

2021. febr. 8. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Egyik sem. Az érzés miatt csinálom, nem kell hozzá fantázia.
2021. febr. 8. 11:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nőkről.
2021. febr. 8. 11:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen változó, olyan ez mint az étkezés. Ha bemész egy étterembe te sem mindig ugyanazt rendeled, még akkor sem ha van kedvenced.
2021. febr. 8. 11:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Én is szeretem a változatosságot - és nem csak az étkezésben. ;)

De tudom, hogy másoknál vannak/lehetnek visszatérő dolgok. Volt pl. olyan barátnőm, aki elmesélte, hogy maszturbáláskor rendszeresen felbukkannak exek vagy megélt jelenetek, élmények a fantáziájában. Kíváncsi voltam, hogy ez mennyire általános. :)

2021. febr. 8. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Változó, sokszor befolyásolja az is, hogy mit olvastam előtte

Vannak visszatérő, folytatólagos fantáziáim is

18L (bi)

2021. febr. 8. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Is is
2021. febr. 8. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!