Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakhoz szinte csak plátói módon, míg a nőkhöz szinte csak a hétköznapi életben vonzódom. Mit jelenthet ez?
A szituáció a következő: biszexuálisnak tartom magam, bár még soha nem volt tényleges kapcsolatom - csak pár randiig jutottam el, de nem volt folytatásuk.
Amit megfigyeltem, hogy a férfiakat tekintve a 'crush'-jaim mind színészek/zenészek/male idolok voltak, illetve idősebb tanárjaim... Nyilvánvalóan nem gondoltam azt, hogy akármelyikőjükkel is párkapcsolatban leszek valaha is, ugyanakkor a korombeli fiúk, vagy azok, akikkel a való életben találkoztam, sosem érdekeltek igazán. Tudom magamról, hogy apakomplexusom van, ezért volt 1-2 férfi tanárom, akikhez eléggé vonzódtam (vagy legalábbis az agyam így értelmezte), de ezen kívül szinte soha nem éreztem vonzalmat velem közel egykorú iránt.
Ami a nőket/lányokat illeti, közel teljesen ellentétes a helyzet. Nem voltak 'plátói szerelmeim', nem igazán követem a női színésznőket/modelleket vagy akármilyen médiában szereplő nőnemű egyedet:D A hétköznapi életben viszont van, hogy megfordulok egy lány után az utcán, és néha zavarba jövök, ha egy attraktív lánnyal kell beszélnem... Hajlamos vagyok összehasonlítani magamat más nőkkel, és sokszor csodálom/irigylem az illetőt, szóval lehet ezt érzékelem vonzalomnak valamilyen szinten, de sokszor gondolkodom el azon, hogy egy lánnyal mennyivel szívesebben lennék kapcsolatban és hogy csak sokkal felszabadítóbb lenne valahogy.
Sokat gondolkodtam ezen mostanában, úgyhogy szívesen veszem ha valakinek van valami forradalmi meglátása azzal kapcsolatban, hogy ez miért van így, vagy egyáltalán normális-e.
L/19
Egyszerűen eldönthető a kérdés: érzel nemi vágyat, izgalmat más nők iránt? Ha igen akkor biszex vagy, ha nem akkor csak az összehasonlítás miatt van, mert szeretnél kötődni.
A megérzésem egyébként az hogy szubmisszív nő vagy, enyhe biszex hajlammal, ami érzelmi síkon nem mutatkozik meg, de testi síkon akár át is tudnád élni de leginkább passzív szerepben.
Szerintem normális, én is valami hasonló szituációban vagyok szerintem, bár talán pont fordítva. Nekem volt már kapcsolatom lánnyal, és az életemet is lány mellett képzelem el, sosem éreztem semmit a pasik iránt. Viszont szexuálisan van egy-két srác aki vonzott és akivel szívesen kipróbálnék pár dolgot.
Van egyfajta sub hajlamom, izgat ha kiszolgáltatott vagyok, ha megaláznak stb. és ezeket pl. sokkal könnyebben el tudom képzelni egy sráccal mint egy lánnyal. Együtt élni vagy akár csak "úgy" összeismerkedni viszont nem tudnék sráccal :D
Szóval szexuálisan izgat mindkét nem de a pasik egy picit jobban, érzelmileg viszont kizárólag a lányokhoz vonzódok.
Biszexuális kategóriába sorolnám magam, de nem volt kapcsolatom még sráccal és nem is tervezek ha csak nem találkozok egy olyannal aki maximálisan bejön.
20/f
1, szerintem éppen hogy megmutatkozik érzelmi síkon is a lányokhoz való vonzódása: "sokszor gondolkodom el azon, hogy egy lánnyal mennyivel szívesebben lennék kapcsolatban és hogy csak sokkal felszabadítóbb lenne valahogy."
Valóban, arról nem írsz, hogy szexuális izgalmat, nemi vágyat melyik nem vált ki belőled, milyen mértékben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!