Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, milyen volt az elso oral vagy anal,milyen erzes volt eloszor farokhoz nyulni, bekapni, mi jart a fejetekben?
Figyelt kérdés
Marmint hogy izgultatok vagy a szituacio milyen volt?2021. jan. 29. 20:40
1/4 anonim válasza:
En izgultam. De a partnerem figyelmes volt igy el tudtam lazulni, de igy az elso par perc a szexnel elegge fajt
2/4 anonim válasza:
Én szabályosan rettegtem hogy milyen lesz. Görcsben volt a gyomrom, de aztán végül egész jó volt
3/4 anonim válasza:
nagyon izgato volt amikor egy sraccal egy buli utan felig jozanon mar leszoptuk egymast. Utanna nem is tudtam masra gondolni es irdatlan merevedesem lett a gondolattol.
25F
4/4 anonim válasza:
Nagyon izgalmas, még napokig gondoltam rá. Nagyon fontos, hogy gyengéd partnered legyen, aki nem erőszakos és tudja hogy kezdő vagy. Akkor csodás élmény lesz. Sok mindenre nem gondoltam közbe csak hogy élvezze. 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!