Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, fordult mar meg a fejetekben, h kiprobaljatok lannyal, es ha igen, mire lennetek kivancsiak?
Én férjnél vagyok de kipróbálnám úgy nővel hogy a férjem is ottvan és ketten kénysztetnek engem.... persze a férjem nem csokolgatná/nyalná a hölgy parntert viszont még az is tetszne ha a hölggyel gumival velem pedig gumi lehuzása után közösülne....
A legjobban az vonz hogy az idegen hölgy ül a férjem farkán én ülök a férjem fején és az idegen hölgy csókolgatja a testem és simogat közbe a férjem nyelvével nyal
Igen,de én már a megvalósításig is eljutottam.Úgy maga az élmény érdekelt,hogy ilyen lehet egy nővel,vajon milyen megcsókolni,milyen hozzábújni,márint egy törékeny,puha testhez az izmos férfi test után,milyen lehet a bőréhez érni,milyen amikor nem egy férfi fekszik rám,ahogy arcomra hullik a haja,lassabb,gyengédebb,figyelmesebb stb.
31/N
Fordult bizony.
Elősször csak a nyalás izgatott,a punci íze.
Aztán miután az meg volt jöttek ujjabb izgató dolgok amiket kiszerettem volna probálni. Ígyhát kiprobáltam...
Ahha. Izgat nagyon kamasz korom ota, de nem probalnam ki. :D
Kb.minden erdekel.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!