Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-as férjek is kíváncsiak milyen lehet fiúval vagy csak a fiatalok? N
30-as vagyok, de nem férj. Viszont egyáltalán nem vagyok kíváncsi milyen lehet egy fiúval.
Viszont szerintem ez nem kor kérdése. Felmész a goldengatere és ott tele lesz olyan 40-50es pasival aki heteronak mondja magát, de folyton pasit keres.
Szia!
Én pont 30. bisex vagyok és nagyon izgatnak a fiatalok
Én ilyen vagyok. Találkoztam már fiúkkal azért hogy leszopjanak mert a feleségem nem szívesen csinálja.
De max ennyi jöhet szóba. Az egyik megkérdezte hogy akarok-e smárolni? Ahogy kimondta attól majdnem elhánytam magam. Szóval nem mondanám magamat bi-nek. Ja és amikor csinálják azt gondolom hogy egy jó csaj szop. És persze szívesebben szopatnám magam lánnyal csak azért fizetni kéne.
30-as vagyok de nem nős. Ahogy mások is írták ez nem kor kérdése. Engem is izgat, de még sohasem próbáltam semmit pasival. Barátnőim természetesen voltak és most is van.
Egyszer biztosan ki fogom próbálni, de nekem ez nem fog csak úgy "durr bele" menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!