Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan mondjam el nekik ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el nekik ezt az egészet?

Figyelt kérdés

A szüleim eléggé konzervatívak,és homofóbok.

Nem állhatok eléjük csak úgy,hogy :Anya,apa! A lányotok biszex,és van egy barátnőm.

Apám azonnal kitagadna,anyám meg sírna,hogy hol rontottak el. De én szeretnék velük őszinte lenni. Na meg a barátnőm is kérdezgeti,hogy mikor mondom már el a szüleimnek.

18/L

2021. jan. 8. 07:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
bar en elmondanám, a lányok cukik :'D
2021. jan. 8. 23:33
 12/14 anonim ***** válasza:
4%

Én úgy örülnék ha a lanyom lezboszi lenne!

Nem kellene aggódnom!😉😁

Az anyja meg így is úgy is elfogadná, hiszen a gyermeke!

44/f és apa

2021. jan. 10. 10:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Velem is ez van bár én kicsit idősebb vagyok tőled. Nekem még nem volt olyan lány, akit bekellett volna mutassak. Jelenleg egy lány tetszik nagyon, de annyira, hogy rajta kívül se másra lányra, se fiúra nem tudok nézni. Szüleim nem tudják, hogy ez a helyzet meg azt sem, hogy biszex vagyok. Anyukám folyamatosan mutogat nekem pasikat a facebookon, akik szerinte jól néznek ki vagy illenének hozzám sőt már az unokát is mondogatja. De egyszerűen nem tudom kiverni ezt a lányt a fejemből folyton rá gondolok. Én amint lehet elakarok költözni itthonról, mert úgy érzem, hogy nem lehetek önmagam. Nincs bajom a férfiakkal voltam már szerelmes pasiba is, de jelenleg egy lány kell még pedig AZ A LÁNY. Én azért nem mondtam el, mert tudom mi lenne a reakciójuk ismerem már őket ennyire. Anyám az teljesen kiakadna. Sírna, magát hibáztatná, hogy elrontott valamit a nevelésemben vagy azt mondaná, hogy ha már mindkét nem, akkor a férfiakkal próbálkozzak inkább, még jobban járna a nyakamra nyaggatni hogy regisztráljak társkeresőre, unokázni akar, lagzit stb. Ezekkel járna a nyakamra állandóan vagy esetleg mondana olyan dolgokat is amikkel megbántana, felidegesítene. Köszönöm én ebből nem kérek. Tönkremennének az idegeim ettől. Kb. 16 éves koromban tudatosult bennem, hogy biszex vagyok. Jelenleg 23 vagyok. Azóta titkolom a szüleim előtt, de már elegem van. Teljes gőzzel azon vagyok, hogy elköltözhessek és végre ne mások elvárásai szerint kelljen élnem hanem a saját szabályaim szerint. Ha a szüleid nem elfogadóak akkor míg velük élsz ne mondd el, mert tönkretesznek idegileg és lelkileg is. Inkább a pároddal próbáld megértetni, hogy mi a helyzet. Nem minden szülő fogadja jól ezt. Sőt ha nagyon durvák lehet a párodtól is megpróbálnának eltiltani vagy elérni, hogy elhagyd. A kapcsolatotokra is rossz hatással lesz ha a szüleid elutasítóak.
2021. jan. 12. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
62%
Nekem tudja felesegem hogy szeretem a kukit, szuleidnek ne mond el. Sajna ő hetero s nem is enged pasit szopogtatni ☹️
2021. jan. 20. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!