Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan mondjam el nekik ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el nekik ezt az egészet?

Figyelt kérdés

A szüleim eléggé konzervatívak,és homofóbok.

Nem állhatok eléjük csak úgy,hogy :Anya,apa! A lányotok biszex,és van egy barátnőm.

Apám azonnal kitagadna,anyám meg sírna,hogy hol rontottak el. De én szeretnék velük őszinte lenni. Na meg a barátnőm is kérdezgeti,hogy mikor mondom már el a szüleimnek.

18/L

2021. jan. 8. 07:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Leginkább semmikor
2021. jan. 8. 07:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, jobb ha nem mondod el, gondolják azt h a fiúkat szereted. Aztan amikor ajtón mint "Barat" arról nem kell tudniuk hogy csókolóztok v bármi
2021. jan. 8. 08:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Amíg önállóan talpra nem állsz, addig semmiképp. Amint már komfortosan élsz egyedül, AKKOR esetleg megemlítheted nekik, viszont akkor is készülnöd kell azzal, hogy elvágod magadat náluk egy jó ideig. Itt az is súlyosbító körülmény lesz, hogy mivel bi vagy, így a gondolatmenetükben egyszerűen választhatnál férfit is.
2021. jan. 8. 08:29
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Ne mond el. Én se mondtam volna 18évesen. Sőtt. 30vagyok. Van férjem gyerekem és a szülők mai napig nem tudják hogy biszex vagyok
2021. jan. 8. 09:02
 5/14 anonim ***** válasza:
Ne mond el nem kell tudniuk róla
2021. jan. 8. 11:00
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha egyszer úgy adja, hogy pasid lesz majd azt bemutatod :'D
2021. jan. 8. 11:01
 7/14 anonim ***** válasza:
76%
van kozuk hozza?
2021. jan. 8. 20:32
 8/14 anonim ***** válasza:
80%
Összetéveszted az őszinteséget a másokra nem tartozó információknak az orruk alá dörgölésével. A magánügy, az nem tartozik másra.
2021. jan. 8. 22:13
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem mindegy,hogy a szomszédtól tudják meg,vagy tőlem. Ezért akarok őszinte lenni,hogy ne másoktól tudják meg azt ami kb nyílvánvaló.
2021. jan. 8. 22:17
 10/14 anonim ***** válasza:
simán titokba lehet tartani es azt mondod haver
2021. jan. 8. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!