Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy full passzív biszex srác/pai, aki 10 éve nem használta rendeltetésszerűen ...,vajon mennyire lenne képes teljesíteni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 12:58
11/23 anonim válasza:
Ha full passzív akkor mit akar a nőktől?
12/23 anonim válasza:
Bocs nem lányként válaszolok full passzív pasi vagyok én is csak meleg. Tapasztalatból mondom hogy nem fog menni, próbáltam én is aktívkodni (fiúval nyilván) de nem ment, lelankadt egyszerűen mi nem így vagyunk bekötve. Próbáld meg ha akarod de készülj a legrosszabbra.
13/23 A kérdező kommentje:
Tehát, ha érzelmileg a nők vonzanak, akkor innentől mondjak le minden kapcsolatról?
2021. jan. 9. 11:42
14/23 anonim válasza:
Lehet normális kapcsolatod nővel, ha közben nem azon kattog az agyad, hogy milyen jó lenne egy fiúval. Még a szex is menni fog, ha a biszex énedet kicsit a háttérbe szorítod.
15/23 anonim válasza:
Sajnálom, ez elég szívás lehet. De mit csináltál akkor az elmúlt 10 évben csak alkalmi kapcsolatok fiúkkal? Érzelmileg fiúba nem tudsz beleszeretni vagy csak nem akarsz?
16/23 A kérdező kommentje:
Érzelmileg csak a nők vonzanak, ez biztos, nem kétséges.
Lányok, szerintetek teljesen reménytelen a helyzet?
2021. jan. 31. 16:10
17/23 anonim válasza:
Tudod használni a farkad? El tudod engedni a passzív vágyaidat vagy meghagyni nagyon ritka alkalmakra? Ha igen akkor talán van rá esély.
Ha nem akkor én a helyedben keresném tovább azt a férfit aki érzelmileg is megmozgat. Nőként írom.
18/23 A kérdező kommentje:
Tehát vagy igazi, kemény pasi leszek vagy csajosodjak és egy pasi "csaja"?
2021. jan. 31. 17:22
19/23 A kérdező kommentje:
:(
2021. jan. 31. 19:57
20/23 anonim válasza:
Egy pasi pasija, mivel nem vagy lány, ezért senkinek nem lennél a csaja, de még a “csaja” sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!