Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkéne dönteni egy fontos dolgot, a többi lent ?
Figyelt kérdés
Oké. Elsőnek is leszögezném, hogy egy tini fiú vagyok, aki bizonytalan. Nem tudom, hogy heteró, vagy mi vagyok akkor most. Szotkam önkielégíteni fiúkra, meg lányokra is. De azt nem értem, hogy miért álmodtam olyat, hogy kipróbáltam a passzív oldalt egy fiúval . Szóval valaki segítene eldönteni ? Ha bi vagyok, akkor hogy fogadjam el magam ?
Tudom, hogy a kérdés nem jó, de csak így engedte kiírni, a válaszokat előre is köszönöm, a helyesírási hibákért pedig elnézést.
2020. dec. 31. 19:57
1/11 anonim válasza:
Ha nem tetszik, hogy bi vagy, nem kötelező pasikkal dugnod.
2/11 anonim válasza:
Fogadd el, hogy sokkal több esélyed van ismerkedésnél.
3/11 anonim válasza:
Amíg csak huzgálod a fiúkra és nem jutsz el odáig hogy élőben is megkívánod, addig semmi sem biztos.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát, már ujjaztam magamat párszor
2020. dec. 31. 20:10
5/11 anonim válasza:
Az még egyáltalán nem biszexualitás, én is próbáltam már prosztata vibrátort, pedig full hetero vagyok.
6/11 anonim válasza:
Keresni kell egy srácot, akivel kipróbálhatsz ezt-azt. Másképp nem fogod megtudni.
7/11 anonim válasza:
Lehetsz biszex. Próbáld ki a szexet pasival is.
8/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem biszex vagy. Ha benned van a kíváncsiság most, az később is ott lesz. Éld meg a vagyaidat, próbáld ki a szexet egy rendes sráccal, amíg fiatal vagy.
9/11 anonim válasza:
Próbáld ki valakivel, es megtudod h mi vagy!
Es h tetszik e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!