Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, egy full passzív biszex srác/pai, aki 10 éve nem használta rendeltetésszerűen ...,vajon mennyire lenne képes teljesíteni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 12:58
1/23 anonim válasza:
Novel szerintem semennyire , ha felall neki akkor meg prosztata izgatas nelkul lehet el sem tud elvezni
3/23 A kérdező kommentje:
Tapasztalatból írod, volt ilyen pasid?
2021. jan. 5. 13:01
4/23 anonim válasza:
Kérdés,hogy akar e valaki egy ilyennel?
5/23 A kérdező kommentje:
Az is fontos kérdés, hogy akar-e, de tegyük fel, hogy igen, az én kérdésem erre irányult.
2021. jan. 5. 13:03
6/23 anonim válasza:
És azt mi tudjuk,hogy te tudsz e teljesíteni??
7/23 A kérdező kommentje:
Lányok, van ebben tapasztalatotok vagy megérzésetek?
Olyanoktól kérdezem akkor, akik nem melegnek tartják a passzív bi fiúkat, hanem akár potenciális pasinak is.
2021. jan. 5. 13:06
8/23 anonim válasza:
Potenciális pasi...Hát, erről nagyon eltér a véleményünk. Figyu,ha te 10 éve nem voltál nővel,akkor sztem ezt már ne is erőltesd, mert szinte esélytelen.
9/23 anonim válasza:
Nem aláznám meg magam ilyen pasival.
10/23 anonim válasza:
Már megint ez a kifordult kérdés. Múltkor is elmagyarázták már neked, akkor sem értetted. Mit lovagolsz ezen ennyire?! Pasin sem fogsz, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!