Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbok. Elmondanátok miért nem kedvelitek az Lmbtq embereket?
Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 12:16
61/67 anonim válasza:
59
A tiédet is szorgalmasan pontozzák lefelé toleránsék, nem csak a csajét :D
62/67 anonim válasza:
Jaa, tökmindegy mit válaszolok, milyen stílusban, akkoris le vagyok pontozva. Ez is le lesz, de a faszt se érdekli már :D
63/67 anonim válasza:
62
A kérdés is el van baszva, mert a heterofóbok pontoznak lefelé mindenkit.
64/67 anonim válasza:
De egyébként igen. Kipróbáltam, hogy kétféle választ írok, teljesen más nézetekről, szinte az ellentétjei voltak egymásnak, mindkettő a béka feneke alá van szavazva. :) Ezeknek mindegy, hogy mit ír az ember, akár egyetértenek, akár nem, le van pontozva..
(62)
65/67 anonim válasza:
Egy heteronak teljesen felesleges lenne felvonulni, mondjuk engem aztán egy percig se érdekelne/zavarna. Nekik meg van minden joguk, házasodhatnak azzal akit szeretnek és családot is allapíthatnak. Nem kell attól tartaniuk hogy a szexuális orientiációjuk miatt bármiféle megkülönbeztetés éri őket.
66/67 manly válasza:
Azért nem mert ellentmond a normális család modellnek és megrontja a gyerekeket, fiatalokat.Bűn a család ellen.
67/67 manly válasza:
A ti dolgotok, nem kéne reklámozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!