Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jó a talpnyalásban?
Mármint a szó szerinti lábfétises talpnyalásban :D Sry ha kicsit laikusként állok hozzá, de van valami olyan dolog, ami "kézzel fogható" pl.: íze, ujjak formája, vagy bármi más, ami nem csak annyi hogy "Élvezem, mert csak"?
(Azt most jelezném, hogy a "savanyú lábszag" már sajnos nem vicces, úgyhogy azt ki lehet hagyni nyugodtan :P)
"van valami olyan dolog, ami "kézzel fogható"
Van, de csak annak, aki lábfetisiszta. Aki nem, az ezt úgyse fogja megérteni. Most a mell nyalogatásán, harapdálásán pl. mi a "kézzelfoghatóan" jó? Objektíve az is csak egy testrész, egy mirigy, zsírpárnával körbevéve. Nincs édes íze, vagy bármi más direkt örömforrás benne, a gerjedelem miatt élvezed, amit iránta érzel. A lábimádónak ugyanez van, csak a lábbal. Nekem egy puha női talpon végignézni ugyanolyan, mint neked ránézni egy fedetlen mellre. Beindít és kívánom, érinteni akarom kézzel, szájjal. Egyébként ez a legtöbb esetben hozzákapcsolódik szerintem az alárendeltség iránti vonzódáshoz is.
Nálam a lábfétis két formában van jelen: lányokkal kapcsolatban nyilván, és a sajátjaimat is szeretem csókolgatni, nyalogatni. Úgy láttam, hogy ez másoknál is elő szokott fordulni, szóval egyedinek nem nevezhetem, de attól még ritkának gondolom.
Nálam az indít be ezzel kapcsolatban a legjobban, hogy a kezemben tarthatom, érezhetem, és úgymond teljesen eggyé válhatok az imádatom tárgyával azáltal, hogy simogatom, puszilgatom stb. Az még jobban tetszik, ha a lábak nem csak "ott vannak", hanem kicsit legalább aktívak, főleg a lábujjak. Kicsit szerintem az is benne van, hogy felizgat az, hogy tudom, hogy jó esetben (főleg a nagyobb lábakat szeretem) a lábak, amikkel foglalkozom, nem csak gyönyörűszépek, de erősek is, és akár fájdalmat is okozhatnának, uralkodhatnának rajtam.
Ami a saját lábaim illeti: akármennyire fura, mégis részt vettek a szexuális fejlődésemben. Már 11-12 éves koromban elkezdtem felfedezni őket, és azt hiszem, hogy legalábbis ami a talpak formáját meg talán az ideális lábméretet illeti (amiket leginkább vonzónak gondolok), a sajátjaim alapján alakult ki aztán a végleges változat. Amikor épp olyanom van, és a saját lábaimat nyalogatom, akkor is az érintésük tetszik az arcomon vagy a számban, a talpam simasága/puhasága, meg ahogy közben mozgatom a lábujjaim.
7-es
Gondolom, jo sokan irtak neked a valaszod utan
Magam sem tudom,leginkább tetszik a formája,egyszerűen csak felizgat.Nálam valószínű,hogy gyerekkorra vezethető vissza,a szomszédunkban lakó lány gyakran napozott szinte az ablakunk alatt,talpával felénk,akkor tűnt fel,hogy milyen szép,hosszú lábfeje van (magas lány volt) Gyakran kimentem hozzá beszélgetni,hiszen jó ismerős és szándékosan úgy ültem,hogy közel a lábához,láttam,hogy már borotválja a lábát (ált. iskolások voltunk) egyszer valamire föl akarta hívni a figyelmemet és egy "figyu" után a talpával simította végig a karomat.Isteni volt érezni azt a puhaságot,aznap este már arra maszturbáltam.
Ahogy korábban is írták,engem is kezdett izgatni a saját lában,hiszen az bármikor elérhető volt.Kicsit ellányosítottam,leborotváltam a lábujjaimról,lábfejemről a szőrt,kilakkoztam színtelennel,esténként simogattam,szoptam a lábujjaimat,nyaltam a talpamat.Majd strandon voltunk és valahogy a haverom talpa hozzámért a medencében,akkor éreztem ugyanazt,amit a szomszéd lánnyal,éppúgy felizgatott a fiú lába is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!