Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom lábfétisesre akar rávenni?
Nemrég egy haverommal beszélgettem és szóba jött hogy volt egy egyéjszakás kalandja, amibe a lánynak lábfétise volt, és hogy milyen elképesztően jó érzés amikor nyalják az ember talpát. Ez már alapból érdekes volt hogy lábfétises lány, de annyira belejött a részletek magyarázásába, hogy levette a cipőjét/zokniját és elkezdte mutatni a talpán, hogy hol nyalta, milyen ívbe stb. és hogy hol milyen érzés.
Közbe olyan érzésem támadt hogy mi van akkor, ha ezt nekem adja elő mert rá akar venni hogy nyaljam a talpát, mint a csaj?
Túlgondolom, vagy dobjam föl neki hogy megcsinálom, vagy mit csináljak hogy kiderítsem mit akar?
Figyelj, én meglehetősen prűd vagyok, az alapvetőbbnek tartott szexuális dologoktól is rendszerint undorodom, de a lábfétis még számomra is olyan kis kellemes "belefér" kategória. Engem ugyan teljesen hidegen hagynak a lábfejek (combok, csípők érdekelnek), de azért meg tudom érteni a dolog működését. Nyugi attól, mert esetleg ilyenje van, nem valószínű, hogy bokától fölfele tetszenének neki a fiúk. Van olyan is, de ez nem következik belőle.
Ismerek jó pár lábfétises illetőt. (rohadt gyakori dolog) Kikönyörgik, és meg szoktam nekik engedni, hogy na, egy kicsit nézegessék a lábfejemet, baromira örülnek neki. Némelyiket persze el kell aztán hajtani, mert állandóan azt akarná, de a többség normálisan tiszteletben képes tartani, hogy azért engem ez annyira nem érdekel, hogy napi ötször letámadjon vele. A legrosszabb, ami előfordul, hogy ilyenkor néha kiverhetnékük támad. Na ilyenkor szoktam azt mondani, hogy most akkor elmegy, mert én erre a jelenetre nagyon nem vagyok kíváncsi. Van egy-két gyerek, kezdenek már az agyamra menni, eddig önzetlen voltam, de már úgy vagyok vele, ha egyszer majd bajba leszek, ki tudja, lehet, ők fognak kisegíteni... Aki tudja, milyen bajba lenni, az azt is tudja, hogy nem árt, ha vannak adósai az embernek.
Mint két értelmes felnőtt ember, meg lehet mindent beszélni: Rákérdezel haverodnál, hogy érdeklik-e őt ezek a lábdolgok. Azt ha igen, és elmondja, mik a vágyai, te is elmondhatod, meddig okés neked a történet.
Persze azt én nem tudom, lehet, hogy jó érzés, ha az ember talpát megfelelően birizgálják, de abban semmi lábfétis nincs, az csak pusztán jó érzés, ha az. Meg lehet kamu is a történet, és csak azt akarta felmérni, érdekelnek-e a lábak. Gondolom, rá kellett jönnie, hogy nem igazán jöttél lázba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!