Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Haverom lábfétisesre akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverom lábfétisesre akar rávenni?

Figyelt kérdés

Nemrég egy haverommal beszélgettem és szóba jött hogy volt egy egyéjszakás kalandja, amibe a lánynak lábfétise volt, és hogy milyen elképesztően jó érzés amikor nyalják az ember talpát. Ez már alapból érdekes volt hogy lábfétises lány, de annyira belejött a részletek magyarázásába, hogy levette a cipőjét/zokniját és elkezdte mutatni a talpán, hogy hol nyalta, milyen ívbe stb. és hogy hol milyen érzés.

Közbe olyan érzésem támadt hogy mi van akkor, ha ezt nekem adja elő mert rá akar venni hogy nyaljam a talpát, mint a csaj?

Túlgondolom, vagy dobjam föl neki hogy megcsinálom, vagy mit csináljak hogy kiderítsem mit akar?

2020. máj. 9. 18:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Te most lány vagy, és ő férfi vagy mindketten férfiak, vagy ő lány, nem értem.
2020. máj. 9. 18:53
 2/20 A kérdező kommentje:
Mindketten srácok vagyunk, mindketten 20 évesek
2020. máj. 9. 18:54
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem enyhe lábfétisem van, és eszembe nem jutna, h levegyem a cipőt és a zoknit és megmutassam a haveromnak, hogy hol nyalták a talpam :D Szóval elképzelhető, hogy inkább a haverodnak van lábfétise, és ezzel arra célzott, hogy te is nyalhatnád neki :D
2020. máj. 9. 19:25
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
De tudod, hogy biszex? Akkor előjöhetsz vele, ha szívesen csinálnád neki. Lehet csak hencegni akart vele, hogy hogy csinálták neki.
2020. máj. 9. 20:41
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én meglehetősen prűd vagyok, az alapvetőbbnek tartott szexuális dologoktól is rendszerint undorodom, de a lábfétis még számomra is olyan kis kellemes "belefér" kategória. Engem ugyan teljesen hidegen hagynak a lábfejek (combok, csípők érdekelnek), de azért meg tudom érteni a dolog működését. Nyugi attól, mert esetleg ilyenje van, nem valószínű, hogy bokától fölfele tetszenének neki a fiúk. Van olyan is, de ez nem következik belőle.

Ismerek jó pár lábfétises illetőt. (rohadt gyakori dolog) Kikönyörgik, és meg szoktam nekik engedni, hogy na, egy kicsit nézegessék a lábfejemet, baromira örülnek neki. Némelyiket persze el kell aztán hajtani, mert állandóan azt akarná, de a többség normálisan tiszteletben képes tartani, hogy azért engem ez annyira nem érdekel, hogy napi ötször letámadjon vele. A legrosszabb, ami előfordul, hogy ilyenkor néha kiverhetnékük támad. Na ilyenkor szoktam azt mondani, hogy most akkor elmegy, mert én erre a jelenetre nagyon nem vagyok kíváncsi. Van egy-két gyerek, kezdenek már az agyamra menni, eddig önzetlen voltam, de már úgy vagyok vele, ha egyszer majd bajba leszek, ki tudja, lehet, ők fognak kisegíteni... Aki tudja, milyen bajba lenni, az azt is tudja, hogy nem árt, ha vannak adósai az embernek.

Mint két értelmes felnőtt ember, meg lehet mindent beszélni: Rákérdezel haverodnál, hogy érdeklik-e őt ezek a lábdolgok. Azt ha igen, és elmondja, mik a vágyai, te is elmondhatod, meddig okés neked a történet.

Persze azt én nem tudom, lehet, hogy jó érzés, ha az ember talpát megfelelően birizgálják, de abban semmi lábfétis nincs, az csak pusztán jó érzés, ha az. Meg lehet kamu is a történet, és csak azt akarta felmérni, érdekelnek-e a lábak. Gondolom, rá kellett jönnie, hogy nem igazán jöttél lázba.

2020. máj. 9. 21:26
 6/20 anonim ***** válasza:
92%
# 5 Azt, hogy lábfétises inkább arra mondják, aki szereti kényeztetni, nyalogatni.
2020. máj. 9. 22:03
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem eléggé eggyételmű, hogy meg akarja tudni nálad hol a határ, és ha vevő vagy rá, akkor nyalogasd a talpát :D
2020. máj. 9. 22:21
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Bárcsak lenne nekem is ilyen haverom aki felajánlja ezt :D bár nem vagyok kifejezetten labfetises, egyszer érdekességként kiprobálnám. És amúgy kedves kérdező, ha beigazolódna a feltevésed és tényleg ezt akarná tőled akkor belemennél, akárcsak kíváncsiságból is? Vagy megmondanád, hogy neked ez nem okés és inkább lezárnád vele ezt a témát? Korábban nem voltak erre jelek, hogy ilyesmit szeretne?
2020. máj. 10. 15:54
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarod nyalni neki, akkor vesd fel vagy ha azt akarod hogy neked nyalja. DE egyébként ne.
2020. máj. 11. 11:05
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Simán kérdezd meg. Ennyi. Egyébként szerintem ez a célja, igen. Ha Te is szeretnéd nyalni a talpát, akkor hajrá.
2020. máj. 11. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!