Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom lábfétisesre akar rávenni?
Figyelt kérdés
Nemrég egy haverommal beszélgettem és szóba jött hogy volt egy egyéjszakás kalandja, amibe a lánynak lábfétise volt, és hogy milyen elképesztően jó érzés amikor nyalják az ember talpát. Ez már alapból érdekes volt hogy lábfétises lány, de annyira belejött a részletek magyarázásába, hogy levette a cipőjét/zokniját és elkezdte mutatni a talpán, hogy hol nyalta, milyen ívbe stb. és hogy hol milyen érzés.
Közbe olyan érzésem támadt hogy mi van akkor, ha ezt nekem adja elő mert rá akar venni hogy nyaljam a talpát, mint a csaj?
Túlgondolom, vagy dobjam föl neki hogy megcsinálom, vagy mit csináljak hogy kiderítsem mit akar?
2020. máj. 9. 18:38
11/20 anonim válasza:
Szerintem is kérdezd meg és csináljátok. Jó dolog,én pl.szeretem.
12/20 anonim válasza:
Szerintem inkább ő szeretné a te lábadat kényeztetni. Én is kitaláltam anno egy ugyanilyen sztorit, de én nem jártam sikerrel:D
13/20 anonim válasza:
Szerintem is lehet, hogy az utolsónak igaza van. Szerintem ha látsz fantáziát a dologban, ha beindít, akkor csináld :D Jó érzés!
14/20 anonim válasza:
Legjobb dolog a lábfétis az már biztos. Kapni is adni is ;-)
15/20 anonim válasza:
Haver, mi itt a kérdés? Kérdezz rá, és tedd meg, ha szeretnéd! Aztán számolj be nekünk :)
16/20 anonim válasza:
Nekem volt egy b.nőm aki kimondottan ezt szerette csinálni. Szuper érzés volt,szívesen átélném megint, tök mindegy milyen neműtől !pasi vagyok.
17/20 anonim válasza:
szerintem csináljátok,nagyon jó.
19/20 anonim válasza:
Én csinálnám.Legutóbb egy olyan lánnyal csináltam,akinek nagy,férfias talpa volt. Ezután nyugodtam nyalnám fiúnak is.
20/20 anonim válasza:
Aki szereti a zoknis lábakat és 22 feletti, de 30 alatti azzal szívesen ismerkednék, lábfétis céljából:)
28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!