Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, ti szoktatok olyat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti szoktatok olyat erezni ha mar regota nincs baratnötök hogy akar egy sraccal is el tudnatok elvezi esetleg kiverni egymasnak?

Figyelt kérdés
mondjuk a haverotokkal vagy barkivel. mennyi idösek vagytok? es miota nincs baratnötök?
2020. máj. 2. 19:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de szerintem nem azért mert nincs barátnőnk. Egyértelmű hogy van bennünk biszex hajlam mégha kevés is, különben eszünkbe sem jutna.

Szóval ha ilyet tennél, benned is van bi hajlam.De ne izgulj ez nem tragédia, csak először nehéz szembe nézni vele. Aztán ha elfogadod, kiéled a vágyaidat, meglátod hogy nem is olyan gáz.

2020. máj. 2. 19:41
 2/25 anonim ***** válasza:
90%
Én már egész kiskorom óta tudom, hogy van bennem bi hajlam. 14 éves lehettem amikor elkezdtem női tangát, harisnyát magamra venni és mindig elképzeltem, hogy így elégítek ki férfiakat , és ez a mai napig megmaradt. Pár éve pl. pont egy olyan 24 éves sráccal taliztam , akinek már rég óta nem volt barátnője és én segítettem rajta :)Úgyhogy nem vagy vele egyedül kérdező.
2020. máj. 2. 19:48
 3/25 anonim ***** válasza:
69%
el is szégyellem magam mert hetero srác vagyok és eszembe sem jut ilyen
2020. máj. 2. 20:01
 4/25 anonim ***** válasza:
65%

ha valaki hetero akkor miért jutna eszébe ilyen

akibe meg van ferdehajlam az vagy elfogadja vagy nem

2020. máj. 2. 20:12
 5/25 anonim ***** válasza:
85%

2 eve nincs baratnom

Ezert multheten engedten hogy egy srac szopjo le

2020. máj. 3. 03:32
 6/25 anonim ***** válasza:
61%

Kiverni?

Persze azt is, de szopnám is neki...

Pláne, ha 16 körüli srác lenne, akinek éppen erre van szüksége!

2020. máj. 3. 06:42
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem sem attól függ, hogy mióta nicns barátnője az embernek. Inkább hajlam kérdése. Nekem pl feleségem van, szexelünk is rendesen, mégis néha úgy érzem, hogy lesz@pnék vagy sz@patnék egy pasit csak úgy kipróbálás szintjén.

Szerintem ilyen vágyak csak biszexualitás esetén ébrednek az emberben.

42f

2020. máj. 4. 02:57
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy szoktam. Kíváncsi is vagyok.

18F

2020. máj. 4. 19:22
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretnén egy fiatalabb fiúval kipróbálni az anál,orál szexet. Órált adni, anált kapni szeretnék!
2020. máj. 5. 10:04
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs most barátnőm, de egy tizenéves, kisfiúsabb külsejű pasi akár meg is d*ghatna.
2020. máj. 6. 06:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!