Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szoktatok olyat erezni ha mar regota nincs baratnötök hogy akar egy sraccal is el tudnatok elvezi esetleg kiverni egymasnak?
Figyelt kérdés
mondjuk a haverotokkal vagy barkivel. mennyi idösek vagytok? es miota nincs baratnötök?2020. máj. 2. 19:27
11/25 anonim válasza:
Ja, szoktam de ugy is ha van baratnom, pedig hetero vagyok. Csak izgat az extremebb dolog.
14/25 anonim válasza:
Attól függ milyen "beállítottságú" az illető, ha biszex affinitása is van akkor igen, ha viszont "kőheteró" akkor nem (inkább elmegy prostizni).
15/25 anonim válasza:
Igen, szoktam ezt érezni...olyankor felnézek romeora, aztán ha kerül valaki, átélem az élvezetet.
16/25 anonim válasza:
Amióta özvegy lettem,és nincs partnerem, sokszor gondoltam arra,hogy vajon milyen lehetne egy fiú, vagy férfi partnerrel lenni,akivel,pár dolgot kipróbálhatnék.
17/25 anonim válasza:
Van 1-2 ilyen srac
Valtig allitjak, hogy heterok de elobb utobb csak a szamba kerulnek
18/25 anonim válasza:
En is megkivanom neha a faszt
17f
19/25 anonim válasza:
Megesett amikor nem volt barátnőm, hogy ilyeneken fantáziálzam. 18/F
20/25 anonim válasza:
Nekem úgy alakult, hogy már jó pár éve nincs, s azóta elég sokat fantáziáltam róla. Igaz még nem próbáltam ki, csak online
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!