Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit csináljak???

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak???

Figyelt kérdés
Ha a férjem biszexuális és én is az vagyok nincs ezzel semmi baj. Élhetnénk mi egymással eljátszadozva is mert rendeltünk direkt játékszert neki is nekem is. Leültünk megbeszéltük, hogy lehet fordított helyzetben is tehát én lennék a dominásabb fél.Ennek lassan 3 hónapja és próbáltam kezdeményezni, de nem akarta. Mindig elutasít. Mondom oké biztos még nem áll készen vagy valami. Nah de aztmondja a mai nap.Elmegyek fürdeni. Közben csöngetett a kajafutáros ezért ledopta a cuccait az ágyra és egy hatalmas mű *asz volt ott hát mondom ezt nem hiszem el. Most szerintetek velem van a baj vagy csak túl reagálom az egészet, mert én már tényleg nem értem. Nemtudom mit csináljak. Kiszoktam elégíteni, egyedül ott nem engedi és az utóbbi időben, nem nagyon foglalkozott velem csak azzal hogy ő neki le legyenek tudva az igényei. A másik meg miért hagy ki a buliból?

2020. dec. 30. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem...
2020. dec. 30. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
:D mert valószínű, magának akarta csinálni, nem pedig azt, hogy te neki.
2020. dec. 30. 16:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet nem áll készen, hogy Te csináld neki. Inkább még egyedül kísérletezik.

Vagy szégyelli előtted azt az énjét, nem akarja, hogy farokkal a fenekébe lásd.

Beszéljétek meg. Vagy dobd fel neki, hogy ma este lehetne ő a csaj.

2020. dec. 31. 01:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miért tőlünk kérdezed. Ha te vele akarod csinálni akkor beszéld meg vele.

Egyébként lehet hogy néha mondjuk szeretne saját maga szórakozni?

2020. dec. 31. 03:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Majd mikor màr láttad, hogy egy igazi fasz dugja meg ,utána felszabadultabb lesz és várni fogja,hogy akit te vedd a kezedbe a műfasz irànyìtàsàt!
2021. jan. 1. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!