Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elmondjam a barátnőmnek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek? Hogyan? 18/F

Figyelt kérdés
Múlt héten iszogattunk az egyik haverommal aztán a vége az lett, hogy leszoptuk egymást. Azóta szexelni sem tudok a barátnőmmel, annyira lelkiismeret furdalásom van. Azt sem tudja rólam, hogy bejönnek a fiúk is, pedig valamiért mostanában jobban is vágyom rájuk. Mit tegyek?

2020. dec. 26. 16:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem se mond el, sok jó em lesz belőle. Valószínüleg otthagyna a hír hallatán, és lehet el is híresztelné. Neked kell eldöntened merre tovább, de ha szakítasz ne ez legyen az érv
2020. dec. 27. 19:43
 22/34 anonim ***** válasza:
59%

Igen, a 21 nek van igaza. Hs elmondod, lehet hogy egy egész életre megbélyegez a dolog.

Minden mehet tovább. Ha néha néha szophatnékod van, old meg valahogy titokban, aztán majd vidd magaddal a sírba.

Én is heteró vagyok, de időnként szép transz lányokat úgy leszopok hogy csak úgy ihaj-csuhaj.

Nem mondom el senkinek, mert egy életre végig fog kisérni.

Úgyhogy én a következőket mondom:

Gatya le, kuki be, aztán meg majd pofa be.

2020. dec. 28. 01:20
 23/34 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell semmit elmondani. Nem életed párja a lány. Tuti ott hagyna és elpofázná.....
2020. dec. 28. 05:43
 24/34 anonim ***** válasza:
72%
Epofázza, hogy bosszút álljon
2020. dec. 28. 05:58
 25/34 anonim ***** válasza:
85%

“Minden mehet tovább. Ha néha néha szophatnékod van, old meg valahogy titokban, aztán majd vidd magaddal a sírba.”

Ilyet is csak egy utolsó gerinctelen ember tanácsolhat.

“Én is heteró vagyok, de időnként szép transz lányokat úgy leszopok hogy csak úgy ihaj-csuhaj”

Akkor nagyon nem vagy hetero, hetero nem szop farkakat. Méghogy hetero😂😂

2020. dec. 28. 08:41
 26/34 anonim ***** válasza:
66%

Hát jöhetnék én is osztani itt az észt, hogy úgy a korrekt, hogy elmondod neki, de az több, mint 100% hogy nem merném elmondani.

Ráadásul ez csak egy pasis hülyeség. Nem is számít igazi megcsalásnak, nem nővel voltál. Fordítsd csak meg. Gondolom te sem akadnál ki annyira ha a barátnőd kinyalna egy másik csajt... szerintem engedd el ezt a dolgot és lépj tovább.

2020. dec. 28. 12:38
 27/34 anonim ***** válasza:
70%

“ Nem is számít igazi megcsalásnak, nem nővel voltál.”

De, ugyanúgy rohadtul megcsalás. Mondom ezt biszexként. Rosszul vagyok ha valaki a biszexualitására fogja hogy hűtlen, amikor ez szimplán gerinctelenség. Azonos nemmel is megcsalás, vagy ha nem akkor nyugodtan el lehet mondani a párodnak, hisz nem csaltad meg nem?

2020. dec. 28. 12:45
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Azért írtam, hogy ne mondja el mert nyilván kínos. Nem is azért hogy megcsalás vagy nem megcsalás... de én szerintem férfi szemmel ez akkor se olyan brutál dolog mintha nővel lett volna. Jó neked biként más a meglátásod. Te a nőkhöz is vonzódsz meg a f@szt is szereted úgyhogy neked mindegy.
2020. dec. 28. 12:52
 29/34 anonim ***** válasza:
77%

“ Te a nőkhöz is vonzódsz meg a f@szt is szereted úgyhogy neked mindegy.”

Ahogy a kérdező is.

“ szerintem férfi szemmel ez akkor se olyan brutál dolog mintha nővel lett volna”

Ez a te véleményed, a csajnak meg lehet hogy más. Lehet hogy neki rosszabbul esik, mintha nővel lépett volna félre. De ki tudja még az is lehet hogy megbocsátja.

A lényeg hogy neki kéne eldöntenie szerintem. Meg nekem bűntudatom lenne, és nem tudnék a párom szemébe nézni.

És ami a legfontosabb, hogy a kérdező azt mondta neki jobban bejönnek most a fiúk. Akkor úgyis megteszi újra. Komolyan arra biztatja mindenki, hogy csalja nyugodtan a barátnőjét, hazudjon, alázza meg? Meg ha később derül ki, vagy később szakít vele, még jobban összetörheti szegény csaj szívét, meg a bizalmát is.

2020. dec. 28. 13:09
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Akkor halnék meg orgazmusban, amikor a barátom elmeséli ezt nekem. : D És ezentúl csak előttem csinálhatná ezeket a dolgait.😋

(Ennél csak nagyobb 'gikszerem' van, hogy szeretem a melegeket és az egymással folytatott tevékenységüket.)

Na de! Szerintem ne mondd el, főleg a korotok miatt. Nem vagyok sokkal idősebb, de a barátnőd még egy pletykás tinilány.. Első dolga lesz a barinő meg az ő barinője, gyakorival megspékelve.

Plusz, ez igenis megcsalás..Mindegy hogy ki és milyen nemű, a szándék a fontos, hogy ez egy nem szingli által végzett szexuális tevékenység. És ez nem ítélkezés, csak tény.

L

2020. dec. 28. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!