Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Elmondjam a barátnőmnek?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek? Hogyan? 18/F

Figyelt kérdés
Múlt héten iszogattunk az egyik haverommal aztán a vége az lett, hogy leszoptuk egymást. Azóta szexelni sem tudok a barátnőmmel, annyira lelkiismeret furdalásom van. Azt sem tudja rólam, hogy bejönnek a fiúk is, pedig valamiért mostanában jobban is vágyom rájuk. Mit tegyek?

2020. dec. 26. 16:22
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
71%
Mindjárt vége a sulinak. Utána mindenki szanaszét úgyis. Nincs veszíteni valója.
2020. dec. 26. 19:56
 12/34 anonim ***** válasza:
48%

Ne! Rossz kedvébe elmondaná a barátnőinek, azok az ismerőseiknek, és szép lassan az egész ismeretségi köröd tudná, hogy "az a srác faszt szopott, hülye búza."

Ha nem komoly barátnő, és fiúkkal akarsz most lenni akkor szakíts vele.

2020. dec. 26. 21:05
 13/34 anonim ***** válasza:
3%
#12 ebben a helyzetben azt mond neki hogy lánnyal voltál.
2020. dec. 26. 21:08
 14/34 anonim ***** válasza:
67%
Nézd. Szerintem is megalázó egy csajnak ha a pasijáról ez kiderül. Jobb ha nem tudja. Legalább nem érzi sz@rul magát. Kérdés mióta vagytok együtt. Mennyire mély az a szerelem, stb. De félek ez nem az a kapcsolat ami örökké tartana amúgy. Szóval minek bántani szegény lánynak? A vége szerintem így is és úgy is ugyanaz lenne. Ha mégis tennél egy próbát akkor javaslom vezesd fel, hogy egy volt osztálytársnőd pasija bi és figyeld mit szól hozzá. Abból láthatod mit szólna... De azt gondolom ez pont az az eset mikor az igazság bántóbb...
2020. dec. 26. 22:05
 15/34 anonim ***** válasza:
57%

Vállalom a lepontozást, de én akkor is úgy látom, hogy nincs értelme elmondani. Inkább magadban tisztázd, hogy mennyire sanszos, hogy ez újra előforduljon. Mert ha ez egy egyszeri alkalom volt csak, akkor azért ne mondd el, minek a szart kavargatni, de ha úgy érzed, hogy máskor is ilyen "barátság extrákkal" lesz a haver, akkor elgondolkodnék a lánnyal való szakításon.

Abban igaza van a többieknek, hogy a csaj nem érdemli meg, hogy két kapura játssz, hogy hosszútávon ez legyen. Ha egy soha vissza nem térő dolog, akkor meg engedd el a témát és legyetek boldogok a csajjal.

2020. dec. 26. 22:37
 16/34 anonim ***** válasza:
84%

Fordított esetben te mit várnál el a barátnődtől ha ő csal meg?

Vagy ha jobban vágyna egy csajra, mint rád?

Hogy éreznéd magad az ő helyében?

Eszerint cselekedj.

2020. dec. 26. 23:00
 17/34 anonim ***** válasza:
51%
Én is amellett vagyok, hogy ne mondd el. Te ismered a barátnődet, de kitudja hogyan reagál. Lehet, hogy dühös lesz, szomorú, kidob majd felhívja a barátait és elpanaszolja mi történt. És mások mutogatnak rád, hogy megcsaltad ráadásul egy másik fiúval. Gondold át szerintem.
2020. dec. 27. 00:55
 18/34 anonim ***** válasza:
98%

Én is vállalom a lepontozást inkább, csak mert egy korban vagyunk és nagyjából tudom milyen lenne, ha kiderülne rólam, hogy a fiúk is bejönnek. Tuti elmondaná barátnőknek stb menne tovább a dolog. Ne mondd el. (Plusz a csajban is lehet okozna egy törést az, hogy nem elég jó nőként, ami kihatással lehetne a további életére.)

Annyiban igaza van itt az elmondáspártiaknak, hogy az lenne a jogos dolog. De én azt mondom, amiről nem tud, az nem fáj. De mindenképp szakíts!

2020. dec. 27. 10:03
 19/34 anonim ***** válasza:
35%
Mond azt hogy nővel voltál.
2020. dec. 27. 13:30
 20/34 anonim ***** válasza:
65%

Lehet közben a lányt is húzogatja még valaki.

Kérdés, ő elmondaná?

2020. dec. 27. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!