Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lányok, mennyire nehéz olyan pasit találni komoly kapcsolatra, aki engedi, hogy nőkkel is szexeljetek?
Figyelt kérdés
Férfiként kérdezem, mert érdekes módon nőkre nem vagyok féltékeny, kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire gyakori.
Simán el tudnám képzelni, hogy ha mindent megbeszélünk, akkor ne kelljen lemondani semmiről a páromnak hogy boldog legyen.. F35
2020. dec. 25. 10:36
11/12 anonim válasza:
Könnyebb mint nyugaton pont a törvények miatt. Nyugaton ahol tök simán családot alapíthat 2nő, ott egy ilyen "jófejség" olyan kategória mintha engedné a másik pasival való szexet. Minél elfogadottabb azonos neműek közti kapcsolat annál inkább résen van ilyenkor a hapsi tudva hogy könnyen elfajulhat az engedélyezett móka
12/12 anonim válasza:
Abból kell kiindulni, semmi sem bizonyos. Mindenféle ember van és ezt el kellene fogadni. Aki szeret nem akar kisajátítani. Szívesen élnék két fiatalabbal akik akár gyereket is vállalnának. Én lennék a dopping, mert tapasztaltam, hiába szereti a párját vágyik rám is. Kell a más habitus. Rögtön beindítom az általam szimpatikus személy vágyát. Viszont csak akkor, ha őszinte a dolog. Ehhez kell az EQ. Pár éve tanultam meg, hogy lehet feltétel nélkül szeretni. Csodálkoznak rajta, nem értik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!