Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen férfiként letérdelni?
Figyelt kérdés
Hetero kapcsolatban alap az orális szex. Bár nyíltan nem beszélünk róla, de a legtöbb nő leszopja a párját.
Férfiként ez miért nem elfogadott?
Miért gáz, ha én 25 éves férfiként szopni akarok?
2020. dec. 16. 17:25
22/28 anonim válasza:
Engem nem zavar mivel szeretek szopni
23/28 anonim válasza:
en is kiprobalnek ilyeneket fiuval, pedig meg sosem tettem. :) szerintem nem gaz.
25/28 anonim válasza:
Miért lenne gáz?nem kell mindenkinek tudnia mer az emberiség nem elfogadó. Szerezz egy állandó barátot vele csináld, ő el fog fogadni és vele minden okés lesz.
26/28 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Ha szeretnéd él meg ezt a vágyad. Ha maga a letérdelés zavar, ahogy írták már, tedd máshogyan. Ha az, hogy valakit leszopj, akkor keress, olyat, aki tetszik és vonzónak találod. Ne görcsölj rá, tudom mondani könnyű, de hidd el megéri, mondom ezt nőként.
27/28 anonim válasza:
Nem gáz szerintem sem.van egy vágyad amit szeretnél megélni. Tedd meg nyugodtan . Engem például a barátom rendszeresen dug. Az volt a vágya hogy megtapasztalja milyen ha pasit dug. Én meg azt ha megdugnak gyönyört adni egy férfinak így. Tök szerencse hogy a barátom ilyenre vágyott, és a beszélgetéseink során elmondtuk egymásnak a vágyainkat. Tesszük, mert jólesik. szerintem meg ez belefér egy barátságba segíteni egymáson. A barátságunk is erősebbe vált.
28/28 anonim válasza:
Nem gáz. Barátom esti sörözés közben kérdezte meg, hogy leszopnám-e. Tíz perc múlva a számban volt a farka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!