Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szégyen férfiként letérdelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen férfiként letérdelni?

Figyelt kérdés

Hetero kapcsolatban alap az orális szex. Bár nyíltan nem beszélünk róla, de a legtöbb nő leszopja a párját.

Férfiként ez miért nem elfogadott?

Miért gáz, ha én 25 éves férfiként szopni akarok?

2020. dec. 16. 17:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Mert 10/9 ember még nem jutott el arra az értelmi/szellemi érettségi szintre hogy telibesz%&#*@ja a másik szexualitását. Ha te szopni akarj szopj. Ki szerint gáz? És az ő véleményük mér annyit, hogy te amiatt ne élj teljes értékű szexuális életet?
2020. dec. 16. 17:28
 2/27 anonim ***** válasza:
97%

Ez a szégyenérzet benned van,

Neked kéne elfogadnod magad.

És akkor nem volna benned szégyenérzet.

2020. dec. 16. 17:30
 3/27 StevenUp ***** válasza:
97%
Őszintén szólva kit érdekel hogy milyen a beállítottságod? Csináld ami jól esik és hagyd ki belőle azokat akiket ez nem érdekel
2020. dec. 16. 17:34
 4/27 anonim ***** válasza:
97%
Nincs ezzel gond. Fogadd el önmagad és csináld ami jól esik. Ha szopni szeretnél akkor tedd meg. Nekem is írhatsz ha szeretnél.
2020. dec. 16. 17:38
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is biszex vagyok, csak nő. Nőies nőként puncit nyalni? Nem! Mennyire szarom le? Nagyon!

Imádom a nőket, és nem izgat ki mit gondol. Élvezni akarom az életet, nem végigszenvedni. Csináld azt amihez kedved van!

2020. dec. 16. 18:08
 6/27 anonim ***** válasza:
96%
Mert nem önmagában az orális szexet ítélik el hanem a biszexualitást a férfiaknál ezért. Fogadd el önmagad, nem kell a faliújságra kiírni mit szeretsz mit nem, mert senkinek semmi köze hozzá. Gondolom hétfőnként nem azzal kezded a munkanapot, hogy sziasztok, jól telt a hétvége, milyen volt a vasárnapi ebéd, ja és képzeljétek egy hatalmasat sz.ptam kollegák.
2020. dec. 16. 19:19
 7/27 anonim ***** válasza:
96%
Én nem nézek le senki emiatt. Nincs benne semmi de tényleg, nem megalázó. Kövesd a vágyaidat
2020. dec. 16. 19:58
 8/27 anonim ***** válasza:
96%

Nem kell nagydobra verni.

Ahogy a 6-os is írja.

Neked sem számolnak be a rokonok, barátok, kollégák, szomszédok, hogy ki mire gerjed a szexben, milyen fétiseik vannak, mikor dugtak utoljára, kinek van szeretője stb.

Egyébként meg annyi biszex van, hogy már többen vannak, mint a melegek.

Nem egy olyan homofób emberkével találkoztam meleg társkeresőn, vagy meleg helyen a fővárosban, aki előtte elég hangosan bu-zizott. :)

És még ott vannak a nyitott kapcsolatok, a swingerezők, és még sorolhatnám.

Mindenki éljen úgy ahogy akar.

Ők sem függnek tőled, ahogy te sem tőlük.

2020. dec. 16. 21:20
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak mellékesen: egy kapcsolatban nincs olyan, hogy valami "alap". Ez minden esetben két személyen múlik.
2020. dec. 16. 23:26
 10/27 anonim ***** válasza:
81%

Én imádok szopni😍

18/F

2020. dec. 17. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!