Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen férfiként letérdelni?
Figyelt kérdés
Hetero kapcsolatban alap az orális szex. Bár nyíltan nem beszélünk róla, de a legtöbb nő leszopja a párját.
Férfiként ez miért nem elfogadott?
Miért gáz, ha én 25 éves férfiként szopni akarok?
2020. dec. 16. 17:25
11/28 NNNándi válasza:
Szeretek pasik elött térdelni. Nincs miatta szégyen érzetem.
12/28 anonim válasza:
Az a baj hogy a társadalom negativ véleménye miatt ami a melegeket illeti, berögződéseid lettek. Ezen dolgoznod kell! Nekem nincs problémám azzal hogy letérdeljek viszont általánosságban vissza fogott voltam az ágyban! Főleg a barátom hozzám mindig beszél pl. Ilyesmit hogy rib*nc vagy? Az én rib*ncon vagy stb. Eleinte rosszul éreztem magam emiatt sőt alig válaszoltam ilyesmi.. aztán rájöttem hogy miért van ez. Az hogy a párom hozzám így beszél szex közben vagy letérdelek orál közben az igenis egy izgis dolog. Ebben semmi szégyellni való nincs csak Te hiszed azt! A társadalom torz normái miatt ami hatással van rád! Meleg vagy és az is maradsz!! Szeretsz sz*pni és legszívesebben térdelve szopnád a brét! Nincs ebben semmi rossz! Fogadd el magad és azt amit szeretnéd!
14/28 anonim válasza:
Én nem tartok gáznak.
Szopjál, amennyit jól esik. :)
15/28 anonim válasza:
Én pl majdnem 10 évig nem mertem találkozni senkivel sem. Neten beszélgettünk, képcseréztünk, miegymás, de ha találkozó került szóba akkor visszakoztam. Aztán idén rávettem magam hogy legyen bármi én elmegyek a sráchoz és kipróbálom milyen egy sráccal lenni. Őszinte leszek nem bántam meg. Nagyon jó élmény volt más farkát fogni, tudni hogy miattam állt fel neki, az én munkám miatt élvezett el. Finom volt a farkának az íze. Jó eleinte bénáztam de mondta mit hogy csináljak és a végére nagyon élveztük mindketten...
16/28 anonim válasza:
Engem nem zavar ha le kell térdelni. Szívesen leszopok egy szép péniszt, és szeretem ha a számba élveznek el.
17/28 anonim válasza:
Nem tudom, téged a térdelés, vagy a szopás zavar? Ha a térdelés, akkor találj ki magadnak egy másik testhelyzet, ha a szopás, akkor minek akarsz szopni?
Egyébként hetero kapcsolatban nem alap a szopás, nem minden nő szereti. Aki meg szeret szopni, az megtalálja azt a testhelyzetet, ami neki kényelmes szopás közben.
19/28 sandrisbp válasza:
A szégyen csak az, ha erre vágysz, de a heteronormatív társadalom hülye előítéletei és a beléd plántált gátlások miatt mégsem mered csinálni, vagy rossz érzésed van utána, ha mégis csinálod.
20/28 anonim válasza:
Nekem nem probléma, ha le kell térdelnem ahhoz, hogy szopni tudjak. És azt hiszem, senkinek nem okoz problémát, ha szeret szopni. Mindegy milyen a testhelyzet, csak farok a szájba, sperma a torokba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!