Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nincs helye a többségnek ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs helye a többségnek ?

Figyelt kérdés

A legtöbb portálon a biszex partner, vagy barátkereső profilon azt írják, hogy " helyem nincs ", " hely nem megoldott "..

Mégis, akkor hogyan képzeli az ilyen , hogy próbálkozik ? Ha senkinek nincs helye, akkor mi értelme az ismerkedésnek ?

Mert nyilván aki kulturáltabb az nem szexmoziban, vagy parkban, vagy itt ott lenne azzal,akit keres.

Szóval, a 99 % biszexnek egyáltalán nincs helye, de mégis próbálkozik.És érdekes módon az idősebbeknek, a 40 + osoknak sincs, ami furcsa, mert általában van lakása ebben a korban az embereknek.

2020. dec. 16. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus te már kiszámolod a százalékot is, hogy hány lakosra juthat egy ilyen pszichopata?

Velem történt rossz. Leírtam. Nem várok sajnálatot, de annyi megértést, hogy rossz tapasztalat miatt én nem viszek fel magamhoz alkalmit, ezt viszont igen. Ezt fogadd el. Veled nem történt rossz, rendben. Sokakkal nem, de szintén vannak akikkel igen.

Továbbá ez ráébresztett arra hogy egyáltalán nem gond ha nem pakolok meg vadidegen pasikat a matracon az ágyban, amiben reményeim szerint majd a párom fog aludni. Márha végre találok olyat aki komoly kapcsolatot szeretne.

Te így látod, akikkel viszont rossz történt máshogy. Ez nem gond, de jó lenne ha elfogadnád.

2020. dec. 21. 17:03
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem minden családnak van kocsija. Hogy miért, annak rengeteg oka lehet. Nem engedhetik meg maguknak, vagy nincs rá szükségük, vagy..., és ide azt gondolsz, írsz, amit akarsz.

2020. dec. 22. 08:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

12.

Oké, de akinek se helye ahol találkozni lehet, se autója amiben találkozni lehet, az tényleg ne akarjon alkalmi szexet :D Persze értitek akarhat, csak épp ez már tényleg kinevetteti már magát

2020. dec. 22. 09:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

,,Az ne akarjon alkalmi szexet".

Mondjuk ha olyat keres akinek van?

2020. dec. 22. 09:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

14. De és ha mindenki ilyen? :D

Kifejtem: Volt ez a válaszoló fentebb, aki azt mondta ő soha nem hív meg alkalmi partnert a lakásába hiába lenne helye, mert volt egy rossz tapasztalata. Na mi lenne, ha mindenki ilyen lenne mint ő, hogy más sem hív meg magához senkit, vagy legalábbis ezt a srácot? Akkor senki nem találkozna senkivel?

Szóval ezek az emberek mint ez a korábbi válaszoló aki nem mer, nagyon védik a véleményüket, de nagyot néznének érted, ha mindenki más is ilyen lenne mint ők maguk :D

2020. dec. 22. 09:42
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de valamit tisztázzunk.

Nem alkalmit kerestem, hanem rendszeres, havert extrákkal kapcsolatot. De mivel ha nincs hely, akkor ugye elég érdekes.

Nekem van,de csak úgy mennék ilyenbe bele, ha hol itt, hol ott vagyunk. Volt már ilyen haverom pár éve, és vele is így működött.Nem egyoldalúan, nem kocsiban, stb.

Pedig mindketten kapcsolatban éltunk. Mégis minden okés volt

Szóval azt hiszem, aki szexet akar, az ne a másikra várjon hely miatt, főleg, ha 35 - 40 elmúlt.Ha nincs hely, akkor le kell mondani a testiségről és ezt tudomásul venni.

2020. dec. 22. 12:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért abba gondoljatok bele. Milyen nehéz ma lakáshoz jutni.

Egy pesti lakás 20 milla. Havi 200.000 fizu mellett 10 évig a teljes fizetésed erre megy el. Akkor lesz lakásod. Azaz egy 35 éves már 25 éves korától csak erre kéne gyűjtsön. Reális? Szerintem nem. Azok akik a lakást fikázzák már rendelkeznek lakással? Na és miből? Örökölték? Apuci vette? Csak gondoltam ezen érdemes kicsit gondolkozni. Amúgy szerintem is ha akarja az ember megoldja.

Én is voltam koliba, albiba, sőt szobát is vettünk ki, stb.

2020. dec. 26. 17:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17. Nekem is van helyem szexpartnerrel találkozni és azt a helyet úgy hívják albérleti szoba. Senki nem várt el saját lakást. A lakótárs nincs mindig otthon, az is jár suliba, vagy dolgozik, vagy ne adj Isten néha hétvégére hazalátogat a családjához egy másik városba. Na olyankor van szabad hely.
2020. dec. 27. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!