Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nincs helye a többségnek ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs helye a többségnek ?

Figyelt kérdés

A legtöbb portálon a biszex partner, vagy barátkereső profilon azt írják, hogy " helyem nincs ", " hely nem megoldott "..

Mégis, akkor hogyan képzeli az ilyen , hogy próbálkozik ? Ha senkinek nincs helye, akkor mi értelme az ismerkedésnek ?

Mert nyilván aki kulturáltabb az nem szexmoziban, vagy parkban, vagy itt ott lenne azzal,akit keres.

Szóval, a 99 % biszexnek egyáltalán nincs helye, de mégis próbálkozik.És érdekes módon az idősebbeknek, a 40 + osoknak sincs, ami furcsa, mert általában van lakása ebben a korban az embereknek.

2020. dec. 16. 16:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Annyira nem furcsa; vagy nem akarja, hogy tudjad, hol lakik, vagy van valakilye és kalandozna mellette.
2020. dec. 16. 17:06
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Mert párjuk van és nem nyílt lapokkal játszanak.titkolóznak mindenki előtt.
2020. dec. 16. 17:34
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Én nem viszek haza kalandot egy rossz eset óta. Egyszeri alkalmi lett volna, majd a srác utána többször is megjelent az ajtóban. Nem tudta megérteni hogy ez csak szex volt és semmi több. Azóta nem viszek magamhoz fel senkit sem. Majd ha lesz párom akkor őt, de kalandra már nem.
2020. dec. 16. 17:40
 4/18 A kérdező kommentje:

Az érdekes az, hogy én is tartósat keresek, de ha nincs hely,akkor semmi esély rá.

Alkalmi eddig sem érdekelt.

2020. dec. 16. 17:43
 5/18 anonim ***** válasza:
84%

A fentiek elég jól leírták miért. Alkalmi idegent nem szokás egyből lakásra vinni - mert ugyebár nem ismered. A másik hogy nem kell a szomszédoknak - vagy ha nem egyedül laksz akkor pláne - erről csámcsogniuk.

Ja hogy tartóst keresel? Akkor ennek megfelelően ismerkedj, ne azzal kezdj hogy hé és helyed van-e, mert abból az jön le te sem akarsz mást csak kóbor numerát. Lehet én vagyok konzervatív de "tartósban" nem azzal kezdjük hogy hely lesz-e. Egyébként meg búvóhelyekkel meg lehet oldani, ha meg kialakul a bizalmi kötelék akkor valaki lakásában ahol alkalmasabb.

2020. dec. 16. 19:08
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom ez hol dívik, vagy hol vannak ezek az őrültek, de a 20-25 évesek közt akikkel ismerkedem csak jó tapasztalatom volt. Úgy nem tud megjelenni az ajtó előtt, ha a lépcsőházba sem tudja a kódot.

Én is szaros albérletben lakom lakótárssal, de még én is meg tudom oldani, mert a lakótársam néha tudjátok dolgozik, tanul, vagy hazautazik egész hétvégére a szülővárosába

2020. dec. 19. 08:31
 7/18 anonim ***** válasza:
A biszex férfiak többnyire, ha már elég idősek, házasságban élnek, és a feleség nem tud az ilyen vágyairól. Ha nem házasságban, akkor szülőkkel, akik szintén nem tudnak semmiről. Akármelyik is igaz, az, hogy nincs helye, érthető. Ettől még sokan szexelnek, szexelnének pasival, ha a hely és idő alkalmas nekik.
2020. dec. 21. 08:36
 8/18 anonim ***** válasza:

7. És autójuk sincs?

Mert ha már házasok, családjuk van, akkor valszeg van autójuk és talán tudnak szorítani valahol 1,5-2 órát a heti programjukban a találkozóra.

2020. dec. 21. 12:49
 9/18 anonim ***** válasza:
Van ajtó ami zárt, sőt kóddal lehet bejönni. De szerinted nem tudja megvárni amíg valaki bemegy vagy kijön azon az ajtón? Azért egy lépcsőházban elég nagy mozgás van... Nem kell órákat ott dekkolni ezért.
2020. dec. 21. 13:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

9. De ez mennyire reális?

Mert itt olyan százezerből egyszer megtörténő esetektől rettegtek, hogy az valami elképesztő. Mindennek van kockázata. Ha ilyen dolgoktól féltek akkor egyszerű, nem kell egyáltalán más férfiakkal alkalmi szex céljából találkozni. Nekem kb 20 partnerem volt és soha egyetlen rossz tapasztalat sem ért a másik személyiségével, viselkedésével kapcsolatban ami ilyen fajta. De ahogy másokat is hallgatok, ezek iszonyú ritka dolgok. Ami mondom felnőtt ember vagy, ha alkalmi szexet akarsz, akkor vállald a kockázatát, ha csinálod. Ha nem, akkor pedig ne akarj.

Technikai részlet, de nem mindegy milyen lépcsőházról van szó. Egy 10 emeletes panel, ahol emeletenként 6 lakás van, vagy 8-12 lakásos tégla épület, ahol jómódúbb emberek élnek. Mert utóbbiba sokkal nehezebb bejutni egyrészt mert a mozgás is kisebb, másrészt mert sokan egyszerűen nem engednek be csak úgy egy idegent, ha azt látják ott várakozik a ház előtt valamire.

2020. dec. 21. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!