Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A többségnek kizáró dolog a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többségnek kizáró dolog a rassz ha nagy méretre utaznak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy világszerte ugyanannyi az átlag, de van akinél igaz a rasszista sztereotípia :D
2019. nov. 23. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Nos, hogy teljesen őszinte legyek, és közben ne bántsak meg mégsem senkit, aki máshogy gondolkozik mint én, mégis távolról nézve a dolgot, hogy ne legyen egyoldalúan mérlegelve, vagy hogy el legyen túlozva egyetlen szelete a témának egy adott perspektívából nézve, szerintem érdemes lenne elgondolkodni azon a közjó érdekében, hogy a kérdés megfogalmazásának nem sok értelme van.
2019. nov. 23. 23:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Megérted ha meg akarod :D

Ugye van, aki nagy méretet szeretne, de akkor már nem vállalja ha a nagy farok esetleg másik rasszú emberhez tartozik.

Úgy érzem, hogy ez a többség. Szerintetek?

2019. nov. 23. 23:55
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Van annak értelme, ha elolvasod az illető ma feltett kb. 10 féle kérdését, aminek mind az a lényege, hogy ő egy nagy hímvesszővel megáldott/megvert néger srác, aki anyanyelvi szinten beszél magyarul, de nem kell senkinek. Kicsit meg szeretné magát nyugtatni, hogy van olyan nő, aki bukik a nagyra és akkor is bukik, ha nem fehér a színe. Amúgy biztosan van. Mindenkinek meg van a maga görcse itt ezen az oldalon.
2019. nov. 23. 23:56
 4/4 A kérdező kommentje:

3#

Többet nem én tettem fel, de ez az én szemékyes gyíkom akkor :D

2019. nov. 24. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!