Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért ilyen nehéz normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz normális sexpartnert találni?

Figyelt kérdés

2020. dec. 12. 18:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Gyávaság, helyhiány, komolytalanság, távolság.
2020. dec. 12. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Először is tisztázni kellene mit jelent nálad a "normális sexpartner"

Aztán tudok rá válaszolni

2020. dec. 12. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Gondolom férfi vagy! Azért lehet!
2020. dec. 12. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok a kamus, továbbá rengetegen csak képcserére hajtanak. Szeretek képet cserélni, de utána ha bejön az illető talizni is akarok, nem magamnak kiverni. Igen, nehéz kifogni olyat aki hajlandó találkozni is.
2020. dec. 13. 05:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól nézel ki, esetleg még gazdag is vagy, akkor nem lehet nehéz
2020. dec. 13. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Mert aki normális, az párkapcsolatban él.
2020. dec. 13. 16:20
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem feltétlenül él párkapcsolatban. Én sem élek abban, mert az egyik exem bántalmazott fizikailag, egy másik pedig megcsalt. Bőven elég csalódás volt arra hogy egy jó ideig hanyagoljam a pasikat érzelmi szinten.
2020. dec. 13. 17:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7. Rossz helyen keresgélsz! Én ezek közül egyikbe sem tartozok, mégis egyedül vagyok.
2020. dec. 13. 17:21
 9/11 anonim válasza:
84%
Egyszer nagyon találóan azt olvastam, hogy aki s-el írja a szexet, meg sem érdemelné... :D Senki nem s mint sexelni akar, hanem szexelni.
2020. dec. 15. 08:40
 10/11 anonim válasza:
81%
Talán azért,mert a legtöbb embernek még vannak érzései , kívánságai , vágyai vagy álmai , ami a szexpartnernek tilos ,gondolom neked a normális szexpartner azt jelenti , hogy amikor fütyülsz eggyet ott teremjen és minden vágyadat elégítsen ki és ezért cserébe ne várjon semmit ,legfeljebb örüljün , hogy ő is kapott egy kis szexet ,és fogjabea száját . Emberek vagyunk és nem robotok , szerintem nem fogsz soha találni normális szexpartnert ,minden normális ember szeretettre és társra vágyik és azon belül jöhet a jó és tökéletes szex amiben mindkétfél megelégedve érzi magát ......
2020. dec. 17. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!