Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez így normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális?

Figyelt kérdés
Van barátom akit nagyon szeretek de mostanába egyre többször hiányzik a másik nem is előtte lánnyal voltam szóval mindkét nem-e volt már részem párkapcsolati szinten a barátom nem engedi hogy mellette még lányokkal ismerkedjek mert ugye hallottunk már ilyet is aki ezt lehetővé teszi viszont én ettől az egésztől nagyon szenvedek ő meg azt nem akarja szóba jött már a szünet is hogy akkor felszínre törhetnek a vágyak aztán kiderül hogy mi lesz hogy hogy is van ez valójában mert azt viszont nem tudom hogyha lánnyal lennék akkor hiányozna-e a másik nem egy ideig csak szexuális szinten majd volt már arra is példa hogy az volt előttem folyamatosan hogy alakulok egy lánnyal kapcsolatban leszek vele stb. szóval már érzelmi / szerelmi szinten is nem akarom megcsalni a páromat de ha a helyzet úgy adná és olyan szituációba kerülnék nagyon nehezen tudnám visszautasítani az adott lányt vagy az is lehet hogy egyáltalán nem ha többször előfordulna ez az egész többször kerülnék olyan szituációba szerintetek mi a teendő ilyenkor nektek mi a véleményetek erről? Vagy az is lehet hogy ha a felszínre törnek ezek a vágyak akkor kiderül hogy nem biszexuális hanem leszbikus vagyok és most pedig csak egy bizonytalan nő? 22 L
2020. nov. 3. 07:12
 1/6 alonelyman ***** válasza:
100%
ezt végig olvasni kora reggel...
2020. nov. 3. 07:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A nagyobbik gond a fogalmazás,helyesírás. Nem lehet érteni mit is írsz. Csak sejthető,hogy te egy nyitott kapcsolatot akarsz.

Nem akarja. Ennyi,fogadd el.

2020. nov. 3. 07:40
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem nyitott kapcsolatot akarok
2020. nov. 3. 07:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hianyzik neked a vesszo. Maradj a fiunal.
2020. nov. 3. 09:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként nem kifogásolnám, hogy vannak olyan vágyaid, amiket én nem tudok megadni. Akárhogy is próbálkozok, nem lesz belőlem nő. :D Felőlem nyugodtan játszhatnál csajokkal, vagy akár kereshetnénk egy harmadikat közösen, ha esetleg az is érdekel. :)

Bár szerintem idősebb vagyok, mint a párod.

32/F

2020. nov. 3. 09:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Akárcsak az #5-ös én sem tiltanám, hogy csaj létedre csajozzál. Egy kérésem lenne, ne a hátam mögött csináld, hanem előtte beszéljük meg. Hogy utána elmeséled, vagy nem, hogy milyen volt, az a te döntésed lehetne.
2020. nov. 5. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!