Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek egymásban a nők?
Figyelt kérdés
Mernétek részletezni, hogy mivel és hogyan szoktátok ugratni egymást, vagy heccelni egymást estére?#nők, lányok, leszbikus brigád
2020. dec. 9. 16:09
41/120 A kérdező kommentje:
Persze, neked mindenki buta, aki nem ért eggyet veled:)
Könnyebb engem minősíted és rossz színben feltüntetned, mint javasolni a női nem tagjainak, hogy változzanak meg.
2020. dec. 10. 16:24
42/120 anonim válasza:
Nő vagyok és nem érzem hogy változnom kellene.
43/120 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy meg fognak változni, de szerencsére akad egy pár normális is. Mondjuk nem tudom, hogy mennyire érdekelnek téged a nők, lehet semennyire.
44/120 anonim válasza:
Senki nem fog megváltozni a kedvedért, meg mert neked van egy téves, egyéni, buta, csőlátású véleményed.
45/120 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem érzed. :)):)!
Neked más dolgod sincs, csakhogy válogassál.
Majd ha a férfi bőrében lennél, akkor máshogy látnád a dolgokat.
2020. dec. 10. 16:29
46/120 anonim válasza:
Nohát, én se érzek ilyet. Most mi lesz...
47/120 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ez 41-esre ment.
48/120 anonim válasza:
Jaj, elk*rtam, azóta jött egy halom válasz! Na mindegy.
49/120 A kérdező kommentje:
43: Érdekelnek, csak ne lennének ennyire pénzéhesek.
Ez a világ teljesen más, mint régen volt. A pénz és az érdekek, ez vezérli a nőket. Innentől kezdve nyugodtan lehet magyarázkodni.
2020. dec. 10. 16:32
50/120 anonim válasza:
#45, akkor a nőkhöz vonzódsz, csak nem tudod őket "megszeretni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!