Olyan animeket keresek amikben egy fiu es egy lany ellenfelek es egymassal harcolnak, de idovel egymasba szeretnek. Tudnatok irni parat?
Kaze no Stigma
Inuyasha (nem ellenségek, de sokat vitatkoznak. Maga az anime harcos, csak nem egymás ellen harcolnak)
Kamisama Hajimemashita (szintén csak sokat vitatkoznak, nem igazi ellenségek)
Soul Eater (nem jönnek össze úgy igazán, és sokat veszekednek, de együtt harcolnak, nem egymás ellen. A lány a harcos, a fiú pedig fegyverré tud változni)
Masamune-kun no Revenge (ellenségek a szó szerinti verekedés nélkül)
Karakai Jouzu no Takagi-san (Nem verekedősen)
Baccano (Na itt van harc is.)
Mawaru Penguin Dram
Kaguya-sama Love is War
Evil or Live
Pont olyat,mint amit írtál sajnos nem tudok,de szerintem érdemes belenézni a fentiekbe.
Szia!
Én a Special A -t tudom ajánlani, meg a Boarding scool Juliet-et (Kishuku Gakkou no Juliet). Most ezek jutottak így eszembe, ezek olyasmik mint amit mondtál. +véleményem szerint a Special A ból nagyon megéri elolvasni a mangát . Nekem az jobban tetszett mint az anime, sőt az eleve részletesebb és, ha az animét megszereted, érdemes elolvasni, merem állítani hogy úgy érzed majd hogy most először hallasz róla mert, hogy mennyi mindent kihagytak.
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Ren'ai Zunousen 1
Pont erről szól. 😆
Toradora
Soredemo sekai wa utsukushii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!