Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi lehet a szexuális orientációm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a szexuális orientációm?

Figyelt kérdés

21 éves srác vagyok, de még mindig nem tudtam teljes mértékben letisztázni magamban azt, hogy milyen neműek iránt vonzódom. Tini éveim alatt egyáltalán nem érdekelt a téma, a tanulásnak éltem meg a hobbijaimnak, (írás, olvasás, videójátékok, stb) így még párkapcsolatom sem volt, illetve szűz vagyok.

A probléma ott van, hogy lehetett már volna rá alkalmam, hogy lefeküdjek pár lánnyal, de valami miatt.. nekem teljesen idegen a gondolat, hogy bedugjam egy lánynak. Talán túl válogatós vagyok, de mondjuk 100 lányból jó ha 5 olyan van, akivel szívesen csinálnám, viszont én nem vagyok egy kimondottan alfa-male típusú srác, így gyakorlatilag esélyem nincs náluk, akiknek pedig én jövök be, azokkal nem tudnám elképzelni sehogy sem az egészet.

Igen, ez alapján lehetne arra következtetni, hogy meleg vagyok, viszont: Próbáltam már a saját magam ujjazását, síkosítóval, és egyáltalán nem éreztem semmit. Sőt, kényelmetlen volt, és undorító, konkrétan elkapott a hányinger utána. Viszont egyetlen egy srácot sem tudnék megdugni, valahogy egyáltalán nem vonz a dolog, maximum pár dolog, például orál, vagy kiverni a másiknak. Sokkal inkább az izgatna, ha egy helyesebb srác előttem csinálnál egy olyan lánnyal, aki nekem is bejönne külsőleg.

Valakinek valami tipp?..

2020. dec. 2. 13:12
 1/6 anonim ***** válasza:
15%

"21 éves srác vagyok, de még mindig nem tudtam teljes mértékben letisztázni magamban azt, hogy milyen neműek iránt vonzódom. "

Figyelmen kéne hagyni azt a sok, beteges hülyeséget, amit a média zúdít a fiatalokra.

Lehetett volna a szüleidnek kislánya is, de bizonyos determinált körülmények miatt a kizárólag két, azaz kettő közül te a másik

nemű lettél: fiú.

A nemi identitásod a megfogantatásodkor eldőlt: fiú vagy.

Élj fiúként, férfiként, mint minden, a természet törvényeivel harmóniában élő ember, és keresd a neked legszebb, legcsodálatosabb NŐT.

2020. dec. 2. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hinném, hogy meleg vagy, legalábbis az általad leírtak alapján biztosan nem, max nagyon enyhén bi. Ha tiniként nem igazán vonzott az egész szexualitás témakör, akkor szerintem inkább ezen kéne elgondolkodni, hogy miért. Lehet, hogy valami tudat alatt gátol abban, hogy megéld a szexualitásod, lehet ez például a szexualitástól vagy az intimitástól való félelem stb. Persze nyilván ez nem úgy van jelen benned, hogy huu én most akkor rettegek a szextől (bár valakinél ez is előfordul). Az pedig, hogy csak a számodra elérhetetlen lányok izgatóak, az lehet védelmi mechanizmus is akár. Azon gondolkodj szerintem, hogy vannak e olyan gondolataid, félelmeid, vagy történtek e veled olyan dolgok, amik eltaszítottak téged a szexualitás megélésétől. Még akár aszexuális lehetsz, de ahogy olvastam, maszturbálsz szóval valószínűleg nem. Dehát ki tudja. A lényeg hogy szerintem hetero vagy és ha ez az egész szitu számodra problémás, akkor ezt te fogod tudni egyedül megoldani :)

Persze lehet, hogy teljesen tévúton járok, de ezek a gondolatok jutottak eszembe, miközben olvastam a leírást.

2020. dec. 2. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
A 10 főnél több szeméylből álló "orgiákat" kerüld, főleg ha Belgiumban jársz .. Szerintem keress egy olyan lányt, még ha bi hajlamod is lenne, hidd el hosszabbtávon jobban jársz, főleg ha itthon élsz.. Szóval egy olyan lányt, aki akár lehet kezdő is, vagy kevés tapasztalatú, és meglátod, mi az amit te tudsz tenni és neki is megfelel.. A 2dik, lehetőség az eléggé üldözött errefele, de ha megy lánnyal hajrá !
2020. dec. 2. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Na meg mégegy, a srácnak bejön egy lány, aki neked is tetszik, az nem jó dolog. Mert akkor te már nem biztos hogy a lányt el tudod hódítani... ha meg a srácok tetszenek, keress egyet, de ne feled az idő megy 30 felett igyekezz családot, gyerekeket "gyártani" ...
2020. dec. 2. 17:24
 5/6 bárándi ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű a kérdés. Heteroromantikus, aszexuális, semleges vagy.
2020. dec. 4. 06:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal vagy. Fog ez még alakulni. (Saját tapasztalat.)
2020. dec. 29. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!