Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy mégis mi a szexualitásom és már kezdem nagyon rosszul érezni magam?
Mindkét nem érdekel, ezért gondoltam úgy hogy esetleg biszexuális vagyok, de közben mégis van benne egy kis hiba... Fiúknál inkább a kapcsolat része érdekel, a szex nem igazán és kicsit taszít is a férfiasság látványa ha ezt így ki lehet fejezni... Ezzel szemben a lányoknál pont fordítva érzem, érzelmileg kötődni nem tudnék, viszont testileg pedig igen is vonzanak. Nem tudom ez mennyire érthető, biztosan nem normális.
18/L
fú, hát nem vagy egyszerű helyzetben 🙈 szerintem próbálj ki mindent, tapasztald meg és majd eldől, hogy mi az "irány" 😊 ezt úgy is csak te tudod eldönteni.
21L
ilyen vagy
ez van, szerintem bi
ez nem baj, szerintem ha valaki akihez közeledni bróbálsz ezt nem érti meg, akkor amúgy se működne a kapcsolat/szex
Biszex vagy ez tény. Vannak mások is ezzel így, érzelmileg csak az egyik nemhez tudnának kötődni, de szexuálisan csak a másik nem vonzza. Nem egyszerű ilyenkor a kompromisszumot megtalálni, de nem lehetetlen.
Fiatal vagy még, fedezz fel minél több mindent az életben és fogadd el magad!
"Biszex vagy ez tény. Vannak mások is ezzel így, érzelmileg csak az egyik nemhez tudnának kötődni, de szexuálisan csak a másik nem vonzza."
Pont ezt nem nevezik biszexuálisnak. A kérdező valószínűleg keresztorientált. A leírtak alapján homoszexuális, de heteroromantikus. Ha szexuálisan taszul a férfiaktól, akkor nem lehet biszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!