Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem, ami bennem dúl és egyáltalán miért van ez?
A 20-as éveim közepe táján járok, nő vagyok és kapcsolatban élek egy nővel.
Mégis a munkahelyen van egy 40-es nő, akivel néha összeraknak dolgozni és eléggé eltereli a gondolataim.
Ahogy érzem az illatát, látom a szemeit, beszél hozzám...csak az jár a fejemben, hogy mennyire nagyon kedvem lenne vele együttlenni.
Alapvetően nem vonzanak az idősebbek és ez a nő nem is csinos, de szörnyen vonz, izgat és nem tudok nem ezen gondolkozni.
Miért lehet ez? Hogy gyűrjem le magamban?
Nő vagy. Nővel élsz. Másik nőhöz vonzódsz.
Csak én nem értem, hogy ez miért biszexualitás?
A kérdésre: ez jellem kérdése, nem csaljuk meg a párunkat. Elhatározás, akaraterő. Nem vagy ösztönlény.
Eszemben sincs félrelépni. Szimplán zavar a munkában, hogy eltereli a gondolataim.
Nem vagyok leszbikus. És szerelmes sem egyébként ... legalábbis nem abba a nőbe, hiszen alig ismerem.
Meg hát nem is értem, nem tetszik, de mégis vonz.
Valószínű, hogy szerelmes vagy abba a nőbe, akivel együtt élsz. Különben nem lennél vele párkapcsolatban.
Azt meg neked kell tudni, hogy biszex, vagy leszbikus vagy. Ha a férfiak is érdekelnek, legalább szexuálisan, akkor biszex vagy, ha nem akkor leszbikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!