Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mit kellene kezdeni ezzel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene kezdeni ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Összegabajodtam egy lánnyal önkénteskedés közben. Pár nap ismertség után lefeküdtünk.. Tökéletes volt, és ahhogy észrevettem nem csak nekem, majdnem minden este szexeltünk a hotelben ahol laktunk, és nagyon sok időt töltöttünk együtt, és együtt is aludtunk. Múlt szombaton, az utolsó esténken beközölte, hogy hát ő összejövőben van az exével, akit szeret. Szarul esett, el is húzódtam töle. Ha tudom, hogy a sráccal összejövőben vannak, akkor tuti nem fekszek le vele. Elég rosszul esett..

Aztán rámmászott. Én többször megkérdeztem tőle, hogy biztos akarja-e.. Aztán megint lefeküdtünk.

Vasárnap hazajöttünk, aztán hétfőn átmentem hozzá, és ott is aludtam. Előtte a sráccal találkozott, de nem mondta el neki, hogy mi van köztünk. Ez nagyon felbosszantott, de nem adtam hangját a dolognak. Majd kedden délben megint találkoztak. Miután hazamentem, azon gondolkodtam végig, hogy ez nekem így nem jó, nem szeretnék harmadik lenni.. Nem szeretnék pofára esni, ezért szerdán elmondtam neki mindent amit gondolok. Hogy nem jó ez így és el is köszöntem tőle. Majd megkaptam h de ő szeret engem, és nem akar elveszíteni, meg h a csávó kidobta kedden, mert miután elmentem elmondott neki minket. Marasztalt, de nem maradtam nála.

Hiányzik, mert ha hűségesebb lenne tényleg tökéletes lehetne az egész. Jó volt vele lenni, nem csak a szex.

Szerintetek mit tegyek? Hogy érhetném el, hogy velem legyen?

Én 23/pán lány vagyok, ő 22/bi.

2020. nov. 29. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
99%
Most ha jól értem, nem kell tenned semmit hogy veled legyen, mert ő is ezt akarja nem? Meg a srác kiesett a képből, azt mondta szeret és marasztalt. Tehát a te döntésed hogy mi lesz. Mi nem dönthetünk helyetted, mérlegeld hogy érzed e magad olyan jól vele hogy adj ennek egy esélyt, illetve megbízol e benne ezek után. De ha úgy döntesz megpróbálod, azért beszéljétek át hogy mi van köztetek, és mik a szabályok.
2020. nov. 29. 14:13
 2/9 anonim ***** válasza:
24%
NE akard elérni, hogy veled legyen, inkább arra fókuszálj, hogy elfelejtsd őt. Nekem úgy tűnik, hogy csak "B" tervnek tartott téged, ami ki is ütközik, hiszen el is mondta, hogy a fickó dobta (én azt sem hinném el neki, hogy azért, mert mesélt rólad).
2020. nov. 29. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
11%
Esetleg csinálhatnátok hármasban egy pasival!
2020. nov. 29. 14:35
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Oooohhh... Na akkor elmondom az én történetemet, aztán vagy lesz eszed, vagy nem. Két évvel ezelőtt találtam egy lányt, akivel összegabajodtam teljesen véletlenül. Lefeküdtem vele, segítettem neki albérletet keresni, költözködni, autókáztunk, motoroztunk, szóval nagyon jól éreztem magam vele, mert végre történt valami. Aztán gondoltam, hogy vegyük komolyabbra a dolgot, odaköltöznék, mert bár nem feltétlenül akartam akkor még azonnal kapcsolatot vele, de mondjuk jó lett volna, ha legalább egy szinttel feljebb lépünk. Szóval amikor mondtam neki, hogy odakölzöznék hozzá, nagyon húzta a száját, de megengedte. Itt gyanús volt, de hát jó... Itt meg is beszéltük, hogy semmi több, csak ott lakok nála. Mondtam, hogy jó, nem azt mondtam, hogy állítsd be, hogy kapcsolatba vagyunk, csak így kényelmesebb. Első nap nem volt semmi, majd második nap közölte, hogy este jönnek hozzá, valami haverja, de ne gondoljak semmi különlegesre, de azt szeretné, ha a másik szobába aludjak. Na most ez milyen? Attól függetlenül, hogy nem vagyok együtt, azért ez szarul esett, mert itt már nyilvánvaló volt, hogy valamit nem mond el. Na mindegy, aznap a másik szobába aludtam volna, ha tudok az egész estés viháncolás miatt, de a lényeg itt jött, hogy éjfél körül hirtelen be volt állítva neki, hogy kapcsolatba... Jaaa mondom ez szép...

Másnap kérdeztem, hogy olyan nehéz lett volna kinyögni, hogy van valakid, vagy nem értem az egészet... Itt már le se írom mi volt, mert nagyon hosszú a lényeg, hogy halálra k6ratta magát mindenkivel, majd az egész város ismerte a kaputelefonkódot, engem gyakorlatilag azért tartott, mert bár lefeküdtünk, de én ott voltam neki mindig, mint egy igazi f3sz, aki azonnal ugrik, ha meg nem ugrottam, azonnal elkezdett simogatni... Szóval nem feltételezem ezt a te általad ismert lányról, de hogy én még egyszer ilyen "te kellessz, aztán még se, de végül még is, mert más nincs" kapcsolatba biztos, hogy nem megyek bele, mert szánalmas és csak az időmet vesztegettem vele.

2020. nov. 29. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
5%

Biszex. Azt jelenti hogy mindkét nemre vàgyik. Mit nem lehet ezen érteni.

Ffi vagyok, volt ilyen barátnőm 2 évig. Heti egyszer kihancúrozta magát a baratnőjével. Engem nem tudott kinyalni, hiànyzott neki a pina. Semmi gondom nem volt ezzel. Vagy elfogadod h9gy pasival is szopik meg dugatja magàt vagy nem. Ennyi.

2020. nov. 29. 16:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nana utolsó. Attól hogy a barátnőd ilyen volt, nem jelenti hogy minden biszex ilyen. Én biszex vagyok és full monogám. Ha van párom tök mindegy milyen nemű, nem csalom meg se fiúkkal se lányokkal. Nem mindenkinek fér ez bele ami nektek belefért.
2020. nov. 29. 17:06
 7/9 anonim ***** válasza:
9%

6

Ha pasid van akkor nem hiszem el higy egy idő utàn mondjuk 1 év után nem kívánod hogy egy szép nőt kinyaljàl, vagy hancúrozzatok egyet. Monogámia ide vagy oda, úgyis meg fogod kívànni ha látsz egy szèp nőt vagy esetleg még közeledik is.

2020. nov. 29. 17:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Dettó biszex vagyok, azzal a különbséggel, hogy én nem teszek különbséget transznemű és original biológiai nemű emberek közt. Voltam fiúval, voltam lánnyal, transzneművel is igen. Mindegyikkel jó volt a szex, és érdekes módon soha nem vágytam másra mint akivel éppen vagyok. Nem váltogatjuk azt, hogy épp mire van szükségünk. Amit te mondasz 5ös az nem biszexualitás, egyszerűen nem volta elég neki és szüksége volt egy másik szexuális pótlékra is ..
2020. nov. 29. 18:23
 9/9 A kérdező kommentje:
7 neked pedig annyit, hogy akkor pedig illik tisztázni az elején, hogy igen, faszim van, téged pedig csak kihasznallak..
2020. nov. 29. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!