Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ezek szerint a saját neméhez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint a saját neméhez is vonzódik a barátnőnk?

Figyelt kérdés
Barátnőnk egy ideje a videomegosztókon csaj olaj- és iszapbirkózást néz. Nekünk is mutatta milyen kemény hogy iszapbirkózásnál már a végén nincs rajtuk ruha(persze meg van vágva a felvétel hogy csak azt látni hogy már semmi nincs rajtuk de teljesen fedi őket az a szürke trutyi szal mellett, nemiszervet nem lehet kivehetően látni (ezért se lettek törölve a videók). Szóval legutóbb előadta hogy mi (4 en vagyunk csajok olykor kiegészülve 5. taggal de ő gyakran nem ér rá programozni) is csináljunk majd ilyet mert tök poén. Azt nem tudom iszapot honnan szerez de a lényeg hogy egyikönk se rajong a küzdősportokért tehát óhatatlanul azt gondolom hogy testi vágyai vannak csak direktbe nem vállalja fel. Eddig azt mondtuk, majd meglátjuk de legközelebb ha tovább erőlteti akkor mit?

2020. nov. 12. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk: kösz, de nem.
2020. nov. 12. 16:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyetekben lehet kipróbálnám. Szerintem is jó buli lehet.
2020. nov. 12. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is kipróbálnám :D :D de szerintem csak bikiniben :)
2020. nov. 13. 10:26
 4/4 anonim válasza:
100%
Nem biztos. Talán csak maga a küzdelem, az ellenfél legyőzése vonzza, esetleg valamiért izgalmasnak találja és legalább egyszer ki szeretné próbálni. De persze az is benne van amit írsz, viszont annak más jelei is lennének és könnyebben meg tudná valósítani idegen lányokkal.
2020. nov. 13. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!