Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön tanultam. Egy sráccal szerelmesek lettünk egymásba. Csaltunk a saját barátunkat/barátnőnket otthon. Reménykedhetek, hogy együttlehetünk a külföldivel még az életben?
Fél évet tanultam külföldön, 5 hónapot a sráccal voltam (minden volt). Szerelmet vallottunk. Neki(25) egy 3 éves kapcsolata van, nekem a félév kintléttel együtt egy éves kapcsolatom. A barátom 5 évvel idősebb nálam, én vagyok az igazi neki, eszméletlenül szerelmes belém.
De én sajnos nem belé. Nagyon szeretem őt, de várok a sorsra, hogy hátha a külföldivel egyszer...Ő 3000 km-re lakik.
Vagy felejtsem el és koncentráljak az itthonira?
De vajon Ő megcsalt-e amíg én kint voltam???
Szép történet. Igazán romantikus, pláne az a fajta lazaság amellyel saját megcsalásodat kezeled, ugyanakkor féltékenykedsz arra a srácra akit megcsaltál és nem is szereted.
Hogy választ is kapj, a külföldi le fog sz*rni, a magyar meg elhagy miután rájön, hogy megcsaltad.
26/F
Luigi mondta meg a frankót!!! Egyetértek.
22/L
igen, tatjuk a kapcsolatot, nem is kicsit. És tervezzük, hogy meglátogatjuk egymást. Ez tényleg szenvedélyes szerelem, és nem valami futó szexelések halmaza.
Én nem a barátomat bántom, csak feltételezhetem egy pasiról egyáltalán, ha 6 hónapig nem látja a barátnőjét, akkor az megcsalhatja/megcsalja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!