Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldön tanultam. Egy sráccal szerelmesek lettünk egymásba. Csaltunk a saját barátunkat/barátnőnket otthon. Reménykedhetek, hogy együttlehetünk a külföldivel még az életben?
Fél évet tanultam külföldön, 5 hónapot a sráccal voltam (minden volt). Szerelmet vallottunk. Neki(25) egy 3 éves kapcsolata van, nekem a félév kintléttel együtt egy éves kapcsolatom. A barátom 5 évvel idősebb nálam, én vagyok az igazi neki, eszméletlenül szerelmes belém.
De én sajnos nem belé. Nagyon szeretem őt, de várok a sorsra, hogy hátha a külföldivel egyszer...Ő 3000 km-re lakik.
Vagy felejtsem el és koncentráljak az itthonira?
De vajon Ő megcsalt-e amíg én kint voltam???
miért lennék az (buta liba, rideg k*rva, ribanc) ha szerelmes lettem?
értem én, hogy így is úgy is megcsalás...de azt hiszem nem én vagyok az egyetlen a törénelemben, aki megcsalta a barátját, sőt...
az már más, hogy nem szakítottam vele, de őt eszméletlenül szeretem, de nem szerelemből.
Az egy dolog, hogy szerelmes lettél, az is egy dolog, hogy a szakítás előtt belementél. De igenis utána, amikor legközelebb beszéltél az itthoni barátoddal, meg kellett volna mondanod. GONDOLJ MÁR BELE! Lehet, hogy azalatt a fél év alatt neki lett volna lehetősége egy olyan lánnyal összejönni, aki szereti, erre MIATTAD nem ment bele, mert azt gondolta, hogy te is szereted, mert azt HAZUDTAD neki. Ne csak magadból indulj ki, lehet, neki megérte kibírni nélküled. Te nem ribanc vagy, hanem önző. Neked kell mindkettő, de neki nem lehet senkije? Ha meg annyira halálosan szeretnéd, mint mondod, megmondtad volna neki, hogy te kavarsz mással, ő is megteheti. Az megint egy (számomra nem elfogadható, de...) megoldás.
Az meg, hogy más is megcsalta a barátnőjét, téged nem ment fel.
Szerintem nagyon gyorsan döntsd el kit akarsz, és tartsd is magad ahhoz.
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!