Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen érzés volt, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt, mikor először lőttek spermát a szátokba?

Figyelt kérdés
2020. nov. 5. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes és jó. Még mai napig emlékszem rá. Éreztem, hogy jön, felnéztem, csukott szem nyitott száj és már lőtte is a számba. Nagy élmény volt. Addig kényeztettem míg le nem konyult.
2020. nov. 7. 13:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem is baromira izgatott a dolog, nagyon vartam mar, hogy kiprobaljam, de sajnos szamomra rettenetes elmeny volt. Annyit elveztem benne, hogy a paromat izgatta es hatalmasat elvezett tole, de egyebkent en mar igy felnott fejjel nem megyek bele. Szornyu ize van es mindig oklendeztem tole, nagyon megerolteto volt lenyelni de meg bent tartani is. Jobban szeretem ha inkabb akkor ram megy a cucc, cici fole es aztan lefolyik, ez izgat es nem zavar. Szerencsere a jelenlegi parom megerti ezt.
2020. nov. 7. 14:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer lőttek a számba, de sokkal izgalmasabb volt, mint gondoltam. Lenyeltem, de nem jött sok neki. Jó lenne megint valaki, akivel rendszeresen szopnánk egymást.
2020. nov. 8. 07:29
 14/17 Gabipasika ***** válasza:

Első alkalommal akartam, de közben meggondoltam magam, nem mertem. A földre élvezett. Második alkalommal bátrabb voltam tele spriccelte a szám. Le is nyeltem, tetszett. Azóta szeretném újra, de nem találok partnert.

38/F Fejér megye

2020. nov. 8. 17:34
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Szörnyű volt. A srácnak vagy 10x spriccelt és csak jött jött jött és mondta, hogy nyeljem meg folytassam. 15 voltam. Ő 17
2020. nov. 16. 16:09
 16/17 anonim ***** válasza:
#15 egy ilyet szívesen kipróbálnék, de csak olyan partnerrel, aki egyébként nem nyomulós (lehet, először csak követnék neki, de utána tuti megpróbálnæm nyelni is)
2021. szept. 30. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:
(javítom: kiverném, megpróbálnám)
2021. szept. 30. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!