Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen érzés volt mikor először került pénisz a szátokba? Milyennek éreztétek? Kort is kérek szépen .24F
Érdekes, izgató, és rájöttem, hogy felesleges volt izgulni, hogy milyen lesz.
F 36
20 voltam, és teljsen be voltam indulva. Nagyon élveztem a szopást és a szopatást is. Tapasztalt pasi vezetett be, aki kedves volt és figyelmes. Jó nyári kaland volt.
F40
Ekkor jön rá az ember, hogy a szopás is tudomány,
-mert teljesen kitölti a szád.
-ha nem akarsz fogazni teljesen ki kell nyitni, úgy mint a fogorvosnál. Vegyél egy min. 5cm átmérőjű uborkát (tehát a legvastagabbat, ami van a polcon) próbáld szopogatni, 10 percig, hogy a fogad nem ér hozzá, a nyelvedet pedig pörgesd. Szerintem 2 perc alatt elfogsz fáradni.
Tehát gyakorolj!
Egyébként ha belejössz jó érzés.
Amennyire tartottam tőle, hogy milyen lesz, annyira meglepően jó volt. Az első pár pillanat kissé furcsa érzése után ráéreztem az ízére, és élveztem, hogy a számban van egy másik férfi farka, hogy érzem ahogy lüktet, majd remegve megtölti a számat friss spermával, amit nagy élvezettel le is nyeltem.
Amikor ez történt 24 voltam, már sokkal több vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!