Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van hasonló helyzetben?⬇️ 19/L
17 évesen összejöttem az első párommal, hercegemmel. (2 évre rá) még mindig vele vagyok, sőt össze is költöztünk. Mondhatni, jó a kapcsolatunk, már "gyerekünk" is van...örökbefogadtunk egy kiskutyát:D
Namost előtte más fiú nem volt az életemben, csak 1-2 csók buliban (amire nem is emlékszem igazán)...viszont a lányok. Velük több dolgom volt, de a fehérneműnél tovább sosem jutottunk.
Most, hogy ezzel a férfiúval már az összes szexuális vágyamat kiéltem (és persze az övéit is), megint jönnek bennem vissza a régi álmok, hogy egyszer egy nőszeméllyel tovább jussak a fehérneműnél. Egyszerűen nem bírom a fejemből kiverni ezeket, sokszor ezzel álmodom.
Ráadásul párommal azt szeretem, ha irányít, nőnél viszont én akarnék...nem is kéne neki velem foglalkozni, én szeretném kényeztetni mindennel, amivel csak lehet (és persze, amivel/ahogyan szeretné) a lehető legtovább.
Szóval...valaki átérzi a helyzetem? Mit tudok tenni?
Ellenkező neműnél én szeretek irányítani, saját nememnél hatalmas szubmisszív hajlamaim vannak.
Akkor éld ki ezeket. Csak az utadba sodor az élet erre alkalmas embereket.
Próbáljátok ki
Lehet közelebb hoz egymáshoz titeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!