Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van hasonló helyzetben, mint én?
Figyelt kérdés
Évek óta izgat, hogy milyen lenne pasival, de még sohase mertem kipróbálni. Jó pár dolog izgat, de nem volt rá sok alkalmam, ha meg lett volan nem mertem belevágni.
26 éves pasi vagyok. ( Szemét kommentre nem vagyok kíváncsi. )
2020. máj. 8. 19:02
3/15 A kérdező kommentje:
Hogy-hogy nem próbáltad még ki?
2020. máj. 8. 19:05
4/15 anonim válasza:
Én 25 vagyok és engem is izgat :)
5/15 A kérdező kommentje:
Azt is írjátok le, hogy miért nem próbáltátok eddig ki? :)
De privátban is írhattok nyugodtan, ha nem akarjátok nyilvánosan.
2020. máj. 8. 19:25
6/15 anonim válasza:
23 vagyok és azért nem próbáltam ki mert nem akadt olyan, aki tetszik vagy ha akadt, az az ország másik részén él. Pedig nem vagyok nagyon válogatós, de így jött össze.:/
7/15 anonim válasza:
En azert nem merem kiprobalni, mert tudom, hogy tulsagosan tetszene es utana allandoan csak farkakat akarnek. Tegnap is olyat elveztem szexchat kozben, ossze-vissza kentem a hasam es mellkasom...
8/15 anonim válasza:
Miert nem mered kiprobalni? Nincs ebben semmi ijeszto, sem kulonleges.
Miota vilag a vilag, vannak ferfiak akik ferfiakkal csinaljak. 26f
9/15 anonim válasza:
Ha vágysz rá akkor vágj bele mert utólag nagyon fogod bánni az elfecsérelt időt!!
10/15 anonim válasza:
Ha valóban izgat, akkor nem vágyakozol hanem lépsz
Ilyen egyszerű
Mindenki csak a csodát várná sehol nem lenne a világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!