Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Más is van hasonló helyzetben?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van hasonló helyzetben?⬇️ 19/L

Figyelt kérdés

17 évesen összejöttem az első párommal, hercegemmel. (2 évre rá) még mindig vele vagyok, sőt össze is költöztünk. Mondhatni, jó a kapcsolatunk, már "gyerekünk" is van...örökbefogadtunk egy kiskutyát:D

Namost előtte más fiú nem volt az életemben, csak 1-2 csók buliban (amire nem is emlékszem igazán)...viszont a lányok. Velük több dolgom volt, de a fehérneműnél tovább sosem jutottunk.

Most, hogy ezzel a férfiúval már az összes szexuális vágyamat kiéltem (és persze az övéit is), megint jönnek bennem vissza a régi álmok, hogy egyszer egy nőszeméllyel tovább jussak a fehérneműnél. Egyszerűen nem bírom a fejemből kiverni ezeket, sokszor ezzel álmodom.

Ráadásul párommal azt szeretem, ha irányít, nőnél viszont én akarnék...nem is kéne neki velem foglalkozni, én szeretném kényeztetni mindennel, amivel csak lehet (és persze, amivel/ahogyan szeretné) a lehető legtovább.

Szóval...valaki átérzi a helyzetem? Mit tudok tenni?

2020. nov. 4. 16:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%

Én aterzem a helyzetet, igaz a másik oldalról.

Szerintem beszéld meg a pároddal, biztos szívesen nézné

2020. nov. 4. 16:27
 2/14 A kérdező kommentje:
#1 Na ez a baj. A lelkiismeretem nem engedi...úgy érezném, megcsaltam.
2020. nov. 4. 16:32
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
azért kellene megbeszélned a pároddal. Ha benne van, egyáltalán nem megcsalás, valószínűleg még élvezné is
2020. nov. 4. 16:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Lehet, igazad van.
2020. nov. 4. 16:51
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

Hogyne lenne igaza! :) Nincs férfi, akinek nem tódulna vér a gatyájába, ha a barátnője ilyen kéréssel állna elő. Hidd el, ő nem fog rád megcsalóként tekinteni, ha hármasban csináljátok, vagy akár csak, ha végignézi.

Lényegében nincs más választásod, mint:

1. elnyomni magadban, őrlődni

2. pároddal együtt megélni és élvezni

3. titokban megélni, megcsalni párodat

4. elhagyni párodat és megélni

Szerintem egyértelmű a választás :)

2020. nov. 4. 17:09
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem olyan biztos, hogy benne lesz a párja, én is tök ugyanebben a helyzetben vagyok, még a szerepek is stimmelnek. Hiába dobtam fel neki többször is többféle variációban (3as, kettesben de nézheti) egyikbe sem egyezett bele. Ő úgy gondolja egy kapcsolat és a szex is 2 emberről szól, nem akarja tudni/látni hogy más hozzámér. Igazából megértem és nem érzem úgy, hogy ezért rossz pasi lenne, elnyomva sem érzem magamat. Aziránt is vágyat érzek, hogy megvegyek egy marhadrága ruhát, mégis felfogom hogy nem lehet! :D (persze tudom hogy más) 20L
2020. nov. 4. 19:08
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

5#

A második mondat bizonyíthatóságát erősen megkérdőjelezem

2020. nov. 4. 19:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a jobbik eset, sok pasi engedné, hogy legyen hármas lánnyal.
2020. nov. 4. 19:17
 9/14 A kérdező kommentje:
#6 Na igen, nálunk is ez a felállás van inkább. Őt is baszták már át, velem sem bántak jól, és nem akar más kezei között tudni:D
2020. nov. 4. 19:20
 10/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem miért nem hozott össze a sors soha ilyen szuper 19 éves lánnyal??? Ha nekem feldobnád ezt a témát csak egy kérdésem lenne, mikor?
2020. nov. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!