Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok v. köztetek olyan fiú akinek dús és hosszú szőrzet borítja a zacsit is?
Figyelt kérdés
Mennyire dús milyen hosszú? Van akit nem zavar és nem borotválja,de még csak nem is nyírja? Kort is léci2020. okt. 31. 06:22
11/28 anonim válasza:
Igen, nekem ott is ugyanúgy szőrös mint följebb
12/28 anonim válasza:
Ezek szerint vagyunk egypáran. Nekem is bozontos a zacskóm.
13/28 anonim válasza:
Az enyémen is olyan,hogy fésülni lehetne. :)
14/28 anonim válasza:
egy időbe zavart hogy az alsónaciból is kilógott meg strandon, usziba a fürdőnaci két oldalán
16/28 anonim válasza:
Nekem is elég szőrös, nagyjából 2-3 centi hosszú, mikor nem borotválom.
Néha unalmamban le szoktam borotválni, majd megvárom, amíg visszanő :) Most nagyjából középhosszú
19/F
17/28 anonim válasza:
Nagyon dús, és a 2-3 centistől a 6-8 centisig mindenféle hossz van, jellemzően inkább az utóbbi, rövidebbre csak középen, a forradásnál nő.
18/28 sandrisbp válasza:
a fanszőret szexi tud lenni, de a zacsin ritkán esztétikus a rakoncátlanul növő hosszabb szőr.... arról nem is beszélve, hogy kevés ember (bármilyen nemű) szereti a szőrös zacsiban lévő golyókat szopni (én pl. nem vagyok finnyás, de azért ha utána köpködni kell a kihullott hosszú szőrszálakat, azt nem csípem), pedig az igen jó érzés mindkét oldalon szerintem....
19/28 anonim válasza:
Szerinted.
Szerintem meg nincs keresnivalója a golyóimnak senki szájában (fogai közt). Én ezt nem élvezem, hanem kasztrációs rettegésem van tőle. Arról nem beszélve, hogy alapból semmilyen kéjérzetet nem kelt bennem a heréim szopkodása. Viszont, ha a zacsiszőrömmel játszanak, finoman cirógatják, húzkodják, el tudok élvezni anélkül, hogy a farkamhoz nyúlnának. A szőrszál tudniillik a bőrben lévő idegvégződések meghosszabbítása, pontosabban minden szőrszál gyökeréhez kapcsolódnak idegvégződések (lásd: hajhúzás).
20/28 anonim válasza:
Nekem is nagyon szőrös. Ha olyan fürdőnacit veszek fől,kétoldalt rendes bozont van ami kilóg.Szó szerint fésülni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!