Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, van köztetek olyan aki hónapok, netán évek óta növeszti a fanszőrzetét?
Figyelt kérdés
Tehát full természetesre meghagyja.
Kort is írjatok, Köszi.
2017. máj. 9. 04:36
1/11 anonim válasza:
Évekig nem lehet növeszteni,ugyanis nem nő egy hossznál tovább.
Talán olyan 2 hónap lehet a végleges méret.
2/11 Ramone válasza:
Én berasztáztattam és ráfèsültem a végét a bokámra
3/11 anonim válasza:
Igen, nekem kb 2 éve nincs szedve,nyírva sem.
6/11 anonim válasza:
Nekem is most természetes, teljesen sosem szedetem le, a péniszem tövi részén szoktam belőle leszedni időnként, amikor már nagyon ránő,de az az igazság, nincs párom, így úgy érzem, nincs értelme leszednem. Ha lesz, akkor nyilván egyeztetek vele erről a kérdésről.
39F
7/11 anonim válasza:
Én is általánban meghagyom, csak akkor nyírom meg, amikor már megfájdul a szőrszál végénél. 23F
8/11 anonim válasza:
Undorító ha valaki nem ápolja ott lent, meg nőnél is. Soha nem volt ilyen barátnőm, nem is lesz!
Akkor neked ott őserdő van, igaz? LOL:)
9/11 anonim válasza:
Én utálom ha szúr, úgyhogy ha lehet, akkor hagyom természetes fazonra.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!