Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek zavaró lenne ha egyoldalú lenne a szex?
Figyelt kérdés
Tehát ha a másik srác nem akarna semmit adni. Mármint nem elégítene ki orálisan, nem dughatnád meg stb.2020. okt. 12. 17:12
11/17 anonim válasza:
Én ilyen vagyok mégis megszólt érte a múltkor is egy srác holott előre fixáltuk mi lesz. És mi nem.
13/17 anonim válasza:
Aki erre vágyik és velem egykorú vagy fiatalabb írhat nekem.
23f
14/17 anonim válasza:
Nem lenne zavaró, épp ellenkezőleg. Elég lenne, ha én elégíthetném ki őt. 24/f
15/17 anonim válasza:
Nem zavarna, hogy semmit nem akar azután, hogy leszoptam, és/vagy megdugott.
16/17 anonim válasza:
Ha az orált nézzük, akkor van az a srác akivel mehet egyoldalúan is. (dugás nem)
17/17 anonim válasza:
Nekem nem. Pont én csak kielégíteni akarok, velem ne foglalkozzanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!