Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez így jó vagy zavaró?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 Albatrosz kérdése:

Ez így jó vagy zavaró?

Figyelt kérdés
Pár kapcsolatban élek, de sokszor gondolok régi szex alkalmakra, leginkább férfiakkal. Nagyon sokszor eszembe jut, hogy milyen jó lenne most is egy gyors vad szex egy faszival. Szerintetek ez így rendben van? A párommal a szexuális életem nagyon jó.
2019. márc. 13. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Nem csak te érzel így. Időnként Vágyom rá hogy megszopasson valaki. Vagy hármasra.
2019. márc. 13. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
Hogy lenne nagyon jó aszex. életed( gondolom csajjal)? ha közben meg főként f@ s z ra vágysz?
2019. márc. 13. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Pár kapcsolatban élsz? Vagy párkapcsolatban? Nem mindegy!
2019. márc. 13. 16:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vágyom túl sokra, nekem az is elég lenne, ha csak leszophatnám, vagy keményen kiverhetném neki. De az a furcsa, hogy azt soha nem szerettem, ha engem akartak megdugni, és nem is engedtem. De a szopás bármikor jöhet. Imádom a farok ízét, és azt hogy tövig bekapjam.
2019. márc. 13. 16:44
 5/5 anonim ***** válasza:
60%

2.

Te nő vagy?

A férfiak akkor is vágynak több partnerre, ha otthon minden rendben (szexuálisan és máshogy is).

2019. márc. 13. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!