Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek zavaró lenne ha egyoldalú lenne a szex?
Figyelt kérdés
Tehát ha a másik srác nem akarna semmit adni. Mármint nem elégítene ki orálisan, nem dughatnád meg stb.2020. okt. 12. 17:12
4/17 anonim válasza:
A dugás semelyik oldalról nem vonz amúgy sem.
5/17 anonim válasza:
Emgem is úgy érdekelne szerintem hogy én nem viszonzo a dolgokat amúgy nem izgatna
17f
6/17 anonim válasza:
Élvezném hogy csak kielégítem és ennyi. Engem nem vonnz hogy engem elégítsen ki. Passzív lennék.
7/17 anonim válasza:
Attól, mert valaki aktív, valaki meg passzív, azt még nem mondanám egyoldalúnak. Engem például nem vonz, hogy egy pasi leszopjon. De az igen, hogy én szopjam le őt.
8/17 anonim válasza:
Már ki vagyok éhezve kicsit, szóval nem zavarna ez se 😂
9/17 anonim válasza:
Meg a szexben is. Nekem az kielégítőbb, ha attól megyek el, hogy ő bennem van. A "viszonzás" kevésbé vonz.
10/17 anonim válasza:
Én pont olyan partnerre vágyok, akinek orálozhatok, és akit meglovagolhatok, és nem akar cserébe mást. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!