Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen volt először az azonos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt először az azonos nemmel?

Figyelt kérdés
Mit csináltatok? Elélveztetek? Egyáltalán élveztétek? Hol csináltátok? Milyen volt?
2020. okt. 10. 10:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerencsések vagytok. Én szopnék de nincs kit.
2021. márc. 14. 09:18
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

én is kipróbálnám, hogy milyen szopni vagy milyen ha megdugnak

de mivel minden ismerősöm heteró így esélyem sincs kipróbálni senkivel...

25

2021. márc. 28. 19:41
 13/17 anonim ***** válasza:
60%

Nekem a transzik jöttek be, el is mentem egyhez leszopott csak, érdekes élmény volt, de kétszer is elmentem, mert különleges volt a helyzet.

Utána egy szexuál pszichológussal találkoztam akit szexpartner kereső oldalon találtam, mint hobbi transzi, beszélgettünk majd a végén megdugtam, hatalmas spricc lett a hátára, óriási élmény volt, utána sok transzi következett, de már egy ideje barátnőm lett és azóta csak a fantázia maradt.

2021. máj. 2. 08:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem izgalmas volt , bár spontán jött egy buli alkalmával, de úgy voltam vele hogy semmi jónak nem vagyok elrontója. Egy pasival és a másik lánnyal csináltuk hármasban, de a lánnyal is játszottunk egymással kicsit. Izgalmas volt és egyáltalán nem volt undorító pedig arra számítottam. Ettől függetlenül nem lettem leszbi. NEM kérek privit!
2021. máj. 22. 12:46
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Leszopott! Sokszor! Jó volt!
2021. máj. 23. 16:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó volt, azóta is néha megtörténik, de mostanság nincs kivel😐
2021. máj. 23. 23:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mivel én még nem próbáltam ki férfivel, ha valakinek van kedve beszélgetni, írhat..

a 12#-es válaszoló vagyok

engem a passzív szerep izgat, abból is a dugás

kíváncsi volnék, milyen lehet meglovagolni egy álló farkat, vagy ha valaki kutyapózban dugja meg a seggem és közben hatalmasat élvezünk együtt

2021. máj. 23. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!